Skillstown | premium partner

Skillstown | premium partner

Online leren voor heel Nederland

Met trots presenteren we onze samenwerkingspartner SkillsTown; de grootste online opleider van Nederland. Naast e-learning, webinars, het aanbieden van een Eigen Academie en persoonlijke scans, zorgen we voor uitgebreide performance support, bieden we samen met partners geaccrediteerde opleidingen en is het mogelijk om e-coaching te volgen waarbij je naast e-learning persoonlijke begeleiding krijgt. Dat maakt ons niet alleen in Nederland uniek, maar wereldwijd. Voor veel grote organisaties binnen het bedrijfsleven, overheid en onderwijs zijn we dan ook al jaren dé partner in leren en ontwikkelen.

Aanbod

SkillsTown kenmerkt zich door een breed en diep aanbod. Van mbo tot mba en van e-learning tot e-coaching. Met meer dan 700 cursussen, meer dan 200 webinars en meer dan 400 essentials is SkillsTown de grootste aanbieder in Nederland. Naast dit aanbod is er voor branche specifieke organisaties de mogelijkheid om gebruik te maken van speciale pakketten. We bieden deze aan in de branches: gemeente, provincie, onderwijs, logistiek, zorg, jeugdzorg, woningbouw en waterschap.

Met het mobiele platform DirectKnow bieden we Performance Support aan. Direct op je werkplek of welke locatie dan ook. Dankzij de compactheid van de informatie is het hiermee erg gemakkelijk om kleine stukjes kennis tot je te nemen.

Samenwerking Heutink

    Vanaf 2012 is Heutink premium partner van SkillsTown, de grootste online opleider van Nederland. SkillsTown heeft een prachtige locatie in Eindhoven op de 14e verdieping waar het leren van het verleden, heden en de toekomst samen komen. Met diverse sessies en afspraken op deze mooie locatie willen ze iedereen inspireren in online leren! 

Wilt u meer informatie over SkillsTown en Heutink Academie?

 

         

Inloggen

Log in om een bestelling te plaatsen

  • 100+ jaar ervaring
  • Klantbeoordeling 8,2
  • Grootste assortiment
  • Direct uit voorraad leverbaar (m.u.v. meubilair & ICT)