Ontwikkeling

Samen Vormen | interactieve stempelset

NIEUW in de Connected learning lijn van Educo

Fan van Kiene Klanken? Dan is de nieuwste interactieve stempelkist van Educo een echte aanrader! Het principe is hetzelfde: stempel met fysieke stempels op de tablet en oefen spelenderwijs, in dit geval met vormen en kleuren, ondersteund door beeld én geluid.

Klanken komen tot leven met Multi-Touch

      De interactieve klankstempels in deze set zijn voorzien van unieke driepootjes (aan de onderkant) en werken volgens de technologie Multi-Touch. Zodra je een stempel plaatst reageren tablet en app.

 

Multi-touch is de technologie waarbij je een touchscreen met twee – of meer – vingers aanraakt op hetzelfde moment. 


Samen spelen met vormen, kleuren en mascottes

                       

                                                         .

 

Stempelkist, tablet en app
Samen vormen is gemaakt voor kinderen van 3 tot 7 jaar en laat ze spelen met vormen, kleuren en grappige mascottes. Dankzij de gratis app, die geschikt is voor meerdere spelers en zowel samenwerkings- als competitievormen bevat, trainen kinderen hun communicatieve en sociale vaardigheden. Via 6 verschillende spellen (Vorm de vorm, Voed de vorm, Vormenexpress, Vorm het na, Vormenwoorden, Vormenschatkist) oefenen ze alleen of samen op een uitdagende manier hun observatievermogen en het werkgeheugen en ontwikkelen ze logisch denken.

Gratis app
Via de App Store of Google Play downloadt u de gratis Samen vormen app, beschikbaar voor iOS en Android. Controleer wel eerst in de App Store of uw tablet geschikt is voor Kiene Klanken (als de app getoond wordt bij de zoekresultaten als u zoekt in de App Store is uw tablet geschikt). Leuk extraatje: de taalopties in de app: naast Nederlands ook Engels, Frans, Spaans, Duits en Chinees.

Bekijk de video

Reviews Meester Sander

Recensie wij-spelen.nl

Hebben?!

Bestellen van de Samen vormen set kan in onze webshop. De bijbehorende (gratis) app kunt u downloaden in de App Store. De app is beschikbaar voor iOS en Android. 

Bestellen

Meer over de Connected learning lijn van Educo

Krachtige leermomenten

De meeste kinderen zijn dol op het spelen op een tablet. Allerlei apps geven hen een bredere kijk op de wereld of bieden gewoon plezier. Maar het is algemeen bekend dat werken met echt (tastbaar) ontwikkelingsmateriaal krachtige leermomenten geeft. Educo combineert het beste van beide werelden en heeft prachtige, innovatieve stempelsets ontwikkeld. Creeer betekenisvolle leermomenten met connected ontwikkelings-materialen: tastbare materialen die communiceren met apps en daarmee het leermoment rijker maken en kinderen helpen het spelend leren te verdiepen. Ze tillen stempelen naar een hoger niveau en combineren het beste van twee werelden. 

Stempel en tablet 'praten' met elkaar

Met de slimme houten stempels uit de Connected learning sets van Educo wordt stempelen letterlijk naar een andere dimensie gebracht. Stempel met de fysieke stempel op de tablet en de speciale app zorgt er voor dat stempel en tablet met elkaar ‘praten’. 

Ontdek ook de andere Connected learning sets van Educo

  Kiene Cijfers   Magic Phonics   Kiene klanken
                         

 

Bekijken

  Bekijken   Bekijken

 

Inloggen

Log in om een bestelling te plaatsen

  • 100+ jaar ervaring
  • Klantbeoordeling 8,2
  • Grootste assortiment
  • Direct uit voorraad leverbaar (m.u.v. meubilair, ICT & Science)