ICT & Multimedia

Interactief lesgeven met Predia

Kwaliteit in interactieve leermiddelen


     

Predia is een hoogwaardige lijn interactieve presentatie- en leermiddelen. Door een sterke focus op het onderwijs zijn onze producten en bijbehorende gebruiksvriendelijke software moeiteloos in de dagelijkse lesgang in te passen.

 

 

Interactief lesgeven

Predia heeft een hoogwaardige lijn interactieve borden. De borden zijn in verschillende uitvoeringen en formaten verkrijgbaar waardoor er altijd een model is dat past in uw situatie. De uitgebreide software maakt de borden bovendien zeer gebruiksvriendelijk en bijzonder praktisch in gebruik, zakelijk én educatief.

Heutink biedt diverse soorten touchscreens, digiborden als screenboards. Maak kennis met de verschillende voordelen, modellen en specificaties per soort:

Touchscreens | Digiborden | Screenboards

   

 

 

Digitaal leren

Mobiele devices worden steeds specifieker ingezet. In de zorg aan bed. In het onderwijs als leermiddel. En zakelijk op allerlei manieren. Predia speelt daarop in met een betaalbare lijn mobiele devices die tegen een stootje kunnen en makkelijk in gebruik en beheer zijn.

Maak kennis met de drie verschillende modellen, de voordelen en specificaties:

Predia Basic | Predia Go! | Predia Flex360

Accessoires

De Predia interactieve devices worden pas echt optimaal benut met de juiste accessoires. Predia biedt o.a. hoogteverstellingen, accessoires voor beeld en geluid, en draadloze connectie. Vele extra’s voor een ultieme ervaring. Bekijk alle accessoires  hier

   
                                        

Software

Interactieve leermiddelen als digiborden, touchscreens en tablets krijgen pas écht effect als ze eenvoudig in gebruik en praktisch toepasbaar zijn. De Predia software blinkt daar in uit. Bekijk hier de software Predia Qloud, Predia Toolbar en Predia Essentials.          

Meer informatie

Kijk voor meer informatie ook eens op predia.nl of neem contact op met uw adviseur.

 

Inloggen

Log in om een bestelling te plaatsen

  • 100+ jaar ervaring
  • Klantbeoordeling 8,2
  • Grootste assortiment
  • Direct uit voorraad leverbaar (m.u.v. meubilair & ICT)