Trainingen

Over ons | Heutink Academie

Even kennismaken

Welke visie heeft uw schoolteam of uw organisatie en hoe kunt u daar een passend professionaliseringsbeleid op voeren? Welke keuze moet uw team maken en welke rol vervullen directie, ICT-er, IB-er, leraren en het ondersteunend personeel?

De Heutink Academie is een online opleidingsinstituut en al ruim 5 jaar ontwikkelen wij met plezier online leeroplossingen waar cursisten elke dag weer iets nieuws kunnen leren. . E-learning, webinars én essentials uitstekend aansluiten bij het onderwijs van de toekomst. We stellen graag drie drijvende krachten aan u voor: 

Manager Heutink Academie | Helenie

Helenie Holster is sinds 2011 werkzaam binnen Heutink. Ze is afgestudeerd aan de Universiteit Utrecht voor de opleiding Onderwijskundig Ontwerp en heeft enkele jaren ervaring als leerkracht in het basisonderwijs. Vanuit die achtergrond en haar droom dat iedere leraar dagelijks werkt met de online leeroplossingen van Heutink, zoekt zij continu de verbinding tussen nieuwe ontwikkelingen en de werkvloer.

“Ik ben voortdurend aan het denken, hoe maken we leren leuk en uitdagend?”

Coördinator communicatie en ontwikkeling | Carmen

Het eerste aanspreekpunt van online leeroplossingen voor de Heutink Academie is Carmen Vlaskamp. Zeadviseert en ondersteunt onze vast klanten, begeleidt nieuwe klanten binnen de Heutink Academie en houdt zich daarnaast ook bezig met de organisatie van kennissessies, webinars en de ontwikkeling van essentials.

“Mijn droom is om iedere leraar te blijven inspireren om een professionele houding te ontwikkelen.”

Onderwijskundig E-learning expert | Suzanne

Suzanne is de e-learning expert binnen Heutink Academie. Ze is afgestudeerd als onderwijskundige aan de Universiteit Utrecht en heeft ervaring in het speciaal basisonderwijs voor kinderen met gedragsproblemen. Ze heeft intensief contact met de verschillende partners zodat de e-learning ontwikkeld wordt volgens de nieuwste inzichten op het gebied van online leren voor primair onderwijs én kinderopvang

Ik hoop dat leraren zelf nieuwe kennis gaan delen in de praktijk om collega’s te inspireren”.

Premium Partner | SkillsTown

    

 

Vanaf 2012 is Heutink premium partner van SkillsTown, de grootste online opleider van Nederland. SkillsTown heeft een prachtige locatie in Eindhoven op de 14e verdieping waar het leren van het verleden, heden en de toekomst samen komen. Met diverse sessies en afspraken op deze mooie locatie willen we iedereen inspireren in online leren!

 

Meer informatie

Wilt u meer weten over Heutink Academie? Wilt u informatie over het aanbod dat we bieden? Of wilt u gelijk naar de webshop om een e-learning pakket te bestellen? Maak dan gebruik van onderstaande knoppen. Of volg ons via Facebook en Twitter om zo op de hoogte te blijven van het laatste nieuws op het gebied van professionalisering in onderwijs.

 

   

 

         

Inloggen

Log in om een bestelling te plaatsen

  • 100+ jaar ervaring
  • Klantbeoordeling 8,2
  • Grootste assortiment
  • Direct uit voorraad leverbaar (m.u.v. meubilair & ICT)