Didactiek

Momento - wat kost het?

Rekenen, taal en spelling voor maximaal €35,-

Het Momento dashboard is gratis beschikbaar voor alle scholen in Nederland. Nadat de ICT-coordinator in een paar korte, eenvoudige stappen het dashboard heeft geïnstalleerd, heeft het hele schoolteam direct toegang tot het dashboard. Als uw school al gebruik maakt van oefen-, verwerking- en/of toetssoftware, dan zullen de leerlingresultaten vanaf dat moment ook direct zichtbaar worden in het dashboard. Hier hoeft u niets voor te doen. U blijft werken met de reeds aangeschafte, vertrouwde methoden maar krijgt als extraatje namens de schoolleveranciers en uitgeverijen een overzichtelijk dashboard kado! 

Flexibel en betaalbaar starten

Werkt uw school nog niet met educatieve oefen-, verwerking- en/of toetssoftware,  dan zal het Momento dashboard logischerwijs ook geen resultaten tonen. Als u wel overweegt om te starten met digitaal leren, dan maken de Momento partners het mogelijk om laag-drempelig, flexibel en betaalbaar te starten met één of enkele vakgebieden. Zij helpen u bij het maken van een gedegen keuze voor het softwarepakket wat het beste bij uw visie en werkwijze past. Vervolgens betaalt u uitsluitend voor die onderdelen die u ook daadwerkelijk wilt gaan gebruiken. 
Is dat duur? Nee! Om u een idee te geven, vindt u hieronder een rekenvoorbeeld. 

Rekenen, taal en spelling voor maximaal € 35

Voor een bedrag van maximaal € 35 per leerling per jaar koopt u bij Blink, Malmberg, Noordhoff Uitgevers, ThiemeMeulenhoff of Zwijsen de software van:

  • Een rekenmethode naar keuze (digibordsoftware, oefensoftware en toetssoftware)
  • Een taalmethode naar keuze (digibordsoftware, oefensoftware en toetssoftware)
  • Een spellingmethode naar keuze (digibordsoftware, oefensoftware en toetssoftware)
  • Gratis dashboard voor de leerkracht

Als u nog geen of onvoldoende computers hebt om digitaal te gaan werken met een hele klas, kunt tegen een meerprijs Momento device naar keuze aanschaffen.

Kan ik ook minder betalen?

Jazeker! Dit bedrag is gebaseerd op de actuele adviesprijzen en een combinatie van de duurste reken-, taal- en spellingmethode. In de meeste gevallen betaalt u dus nog minder. Uw adviseur kan precies voor u uitrekenen wat u per leerling per jaar betaalt voor de door u gewenste combinatie, rekening houdend met uw schoolspecifieke korting.

Wat betaal ik extra voor een Momento device?

Als u al leerlingdevices heeft, kunt u direct aan de slag. Heeft u nog geen devices, dan hebben wij een unieke aanbieding. U kiest zelf met welk device u graag wilt werken. U heeft de keuze uit tablets (vanaf € 50), Chromebooks (vanaf € 70) of Windows notebooks (vanaf € 90). Zonder ingewikkelde borgconstructies of zekerheidstellingen. Deze prijs komt boven op het bedrag wat u betaalt voor de softwarelicenties. Klik hier voor meer informatie over de Momento Device Deals.

 

Waar kan ik meer informatie krijgen?

Neem gerust contact met ons op als u vragen heeft over Momento, de software of de device deals. Bezoek ook de website van Momento voor meer achtergrondinformatie.

 

   

Inloggen

Log in om een bestelling te plaatsen

  • 100+ jaar ervaring
  • Klantbeoordeling 8,2
  • Grootste assortiment
  • Direct uit voorraad leverbaar (m.u.v. meubilair, ICT & Science)