Didactiek

Methode kiezen

Hoe kom ik tot de juiste methodekeuze?

Elke school heeft andere wensen en behoeftes als het gaat om de aanschaf van een methode. Heutink helpt u hier graag bij. Uw adviseur komt graag naar u toe om u en uw collega's over de nieuwste methodes te informeren. Daarnaast bent u ook welkom in ons informatiecentrum in Rijssen. Voordeel van ons informatiecentrum is dat alle bijbehorende materialen van de methodes aanwezig zijn (inclusief software). Hier kunt u vrijblijvend alle materialen (voor zowel leerkracht als leerling) per leerjaar bekijken waar nodig ondersteund door uw adviseur of één van onze didactische medewerkers. 

Alle informatie handig samengevat op de methodepagina's

Op onze methodepagina's vindt u alle informatie over de meest actuele methodes overzichtelijk terug.
U kunt op onze methodepagina’s terecht voor onder andere: 
• samenvattingen
• nieuwsberichten
• informatieve filmpjes
• additionele materialen
• en nog veel meer

Naast uitgebreide achtergrondinformatie vindt u hier ook de praktische bestellijsten en methodecalculator. Bestel eenvoudig per jaargroep of bereken het heldere kostenplaatje door de vier eenvoudige stappen van de methodecalculator te doorlopen.

Bekijk hier bijvoorbeeld de methodepagina van Wijzer! AardrijkskundeStaal of Schatkist.

Hoe vind ik de methodepagina's?

De methodepagina’s zijn op twee manieren te benaderen. De snelste manier is door simpelweg de naam van de lesmethode in onze zoekbalk in te voeren en het zoekresultaat met de toevoeging in Didactiek aan te klikken. U vindt de methodepagina’s ook als u op de homepage via het tabblad Didactiek een categorie (vakgebied) aanklikt en vervolgens een methode selecteert.

Organiseer uw studiedag bij Heutink!

Uw studiedag geheel verzorgd in een inspirerende omgeving.
Inmiddels organiseren meerdere scholen hun jaarlijkse studiedag(en) in ons informatiecentrum in Rijssen. Zo kunt u bijvoorbeeld één dagdeel besteden aan het kiezen van een methode. Het andere dagdeel vult u in met andere, voor u belangrijke, onderwerpen. Uiteraard is ondersteuning van uw adviseur of één van onze didactisch medewerkers mogelijk als u dit prettig vindt.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met uw eigen adviseur.

 

 

Inloggen

Log in om een bestelling te plaatsen

  • 100+ jaar ervaring
  • Klantbeoordeling 8,2
  • Grootste assortiment
  • Direct uit voorraad leverbaar (m.u.v. meubilair, ICT & Science)