Didactiek

Methode-implementatie

Een nieuwe methode invoeren?

Maak bij het invoeren van een nieuwe methode gebruik van een gedegen implementatie- traject. Een goede implementatie draagt immers bij aan het succes van de methode. Maak gebruik van een start- of verdiepingstraining waar aandacht wordt besteed aan de didactiek, differentiatie, organisatie, software en meer. Voorafgaand aan een implementatietraject wordt er een telefonisch intakegesprek gehouden. Tijdens dit gesprek worden er vragen gesteld om het implementatietraject zo goed mogelijk af te stemmen op de wensen en eisen van de school.

Een implementatietraject

We adviseren om een eerste bijeenkomst te laten plaatsvinden met het hele (gebruikers) team. Zo zijn alle betrokkenen op de hoogte van alle basisprincipes van de methode. 

Vervolgbijeenkomsten
Daarnaast is het mogelijk om een tweede en derde bijeenkomst plaats te laten vinden. Tijdens deze vervolgbijeenkomsten kan bijvoorbeeld specifiek aandacht worden besteed aan de software bij de methode of juist een verdieping op de eerste bijeenkomst.

Klassenbezoeken
Het is ook mogelijk om tijdens het implementatietraject klassenbezoeken te plannen. Er komt een adviseur bij u in de klas de les observeren en zal de les daarna samen met u nabespreken.

Methodepagina’s

Bekijk alle methodes via onze methodepagina’s. U kunt hier eventueel direct contact opnemen of een offerte aanvragen voor een implementatie.

Lees hier meer over de methodepagina's.

 

Inloggen

Log in om een bestelling te plaatsen

  • 100+ jaar ervaring
  • Klantbeoordeling 8,2
  • Grootste assortiment
  • Direct uit voorraad leverbaar (m.u.v. meubilair, ICT & Science)