Meer over Kids-F

Meer over Kids-F

Producent van slimme leer- en werkomgevingen

In 1999 begon directeur Twan van der Wouw enthousiast aan Kids-F, dat in korte tijd zou uitgroeien tot een bedrijf met ruim 30 vakkundige werknemers. Kids-F is toonaangevend  in het ontwikkelen en produceren van ergonomisch meubilair en inrichtingen voor de kinderopvang, het primair, voortgezet onderwijs en de zorg. Daarbij staan kwaliteit, veiligheid en betrouwbaarheid voorop. Kids-F is voortdurend in beweging en legt de lat hoog door haar producten, maar ook het productieproces, voortdurend te onderwerpen aan continue kwaliteitscontroles.

Meubilair afgestemd op de behoefte

Kids-F is een deskundige, betrouwbare partner bij
het ontwikkelen, produceren en inrichten van slimme leer- en werkomgevingen binnen de kinderopvang,
het onderwijs en de zorg. We anticiperen op verande-ringen in de markt en stemmen onze producten en diensten voortdurend af op uw actuele behoeften en ideeën. Hoogwaardige, solide producten en projecten die vanzelfsprekend voldoen aan alle ergonomische eisen, vormen daarbij de basis. Daarnaast zijn we
het gewend om maatwerk te leveren op het gebied van kleur, uitvoering en materiaalkeuze.                                  

                            

Productieproces

Het meubilair van Kids-F vindt zijn oorsprong bij u op de werkvloer. Onze designers vertalen uw eisen en wensen naar een hoogwaardig, ergonomisch eindresultaat. Ideeën worden uitgebreid getoetst en soms gewijzigd, voordat ze daadwerkelijk in productie worden genomen. Kids-F werkt met een beperkte voorraad, maar is in staat snel op uw vraag in te springen. Het meeste meubilair wordt speciaal in opdracht gemaakt.

           


Ons uitgebreide assortiment wordt grotendeels in eigen fabriek geproduceerd en geassembleerd. En wat we thuis niet kunnen, wordt door betrouwbare partners gedaan. Zo wordt het lakken van alle houten onderdelen bijvoorbeeld uitbesteed aan een met 
zorg geselecteerde specialisten op dat gebied.

Logistiek

Ook de logistieke afwikkeling heeft onze nauwgezette aandacht. Wij hechten er grote waarde aan dat de snelheid en betrouwbaarheid van uw levering optimaal is. Daarnaast proberen we bij het bezorgen en monteren van het meubilair altijd zo veel mogelijk op uw persoonlijke situatie aan te sluiten. Vakkundige verhuizers en monteurs zetten de meubelen op de door u gewenste plek en monteren ze daar waar nodig, zodat u er zelf geen omkijken naar heeft. 

Montage

De montage wordt verzorgd door selectief gekozen monteurs die ook verhuizers zijn.Voor specialistische montage staan meerdere Kids-F monteurs voor U klaar om ook de lastigste klus te klaren. Mocht er onverhoopt toch iets mis of defect gaan kunt U altijd vertrouwen op de eigen Kids-F servicedienst.

Materialen

Kids-F werkt met vele soorten materialen om de meubels en projecten te realiseren. Waar Kids-F niet zelf de techniek heeft om de materialen te be- en verwerken wordt er samengewerkt met een selectie kundige toeleveranciers.
Een greep uit de toegepaste basismaterialen:

 • berkenmultiplex
 • mdf
 • spaanplaat
 • kunststoffen
 • RVS
 • aluminium
 • stoffen 
 • kunstleer 

Inloggen

Log in om een bestelling te plaatsen

 • 100+ jaar ervaring
 • Klantbeoordeling 8,2
 • Grootste assortiment
 • Direct uit voorraad leverbaar (m.u.v. meubilair & ICT)