Ontwikkeling

Interactief stempelen met Kiene Klanken

Klanken komen tot leven met Multi-Touch

Deze interactieve klankstempelset is ontwikkeld voor groep 3 en geschikt voor de eerste zes maanden van het aanvankelijk leesproces. Met deze set kunnen kinderen naar hartelust oefenen met letters, klanken en woorden. De aangeboden oefeningen bevatten auditieve en visuele oefeningen die perfect aansluiten bij de moderne aanvankelijk leesmethodes Veilig leren lezen en Lijn 3. De interactieve klankstempels zijn ieder voorzien van een unieke driepoot (onderkant) en werken volgens de technologie Multi Touch. Zodra je een stempel plaatst wordt de bijbehorende klank uitgesproken. De set is niet alleen in het Nederlands, maar ook in het Vlaams inzetbaar.

Multi-touch is de technologie waarbij je een touchscreen met twee – of meer – vingers aanraakt op hetzelfde moment.


Hoe werken de Kiene Klanken?

Om te beginnen heb je de Kiene Klanken set en de bijbehorende app nodig. Zodra je de app hebt geïnstalleerd verschijnt het dashboard. Hierin zijn 11 gesloten en 2 open leeractiviteiten terug te zien. Zodra het kind een activiteit selecteert volgt er een korte, heldere uitleg. Het kind weet meteen wat hem te doen staat en kan aan de slag. Tijdens de activiteit kan er altijd voor gekozen worden om de uitleg, de betreffende letter, het woord of de klank nogmaals te laten horen. Wanneer het kind herhaaldelijk een verkeerde letter, woord of klank stempelt zal deze na een derde ‘verkeerde’ poging visuele ondersteuning krijgen van het juiste antwoord. Op deze manier wordt een kind niet aan zijn lot over gelaten en krijgt hij instant feedback. Bekijk hieronder de review, gemaakt door Meester Sander en zijn testpanel. Of lees de ervaringen van juf Natascha in haar blog.

 

  

Bestellen

Deze slimme stempelset is hier te bestellen. De bijbehorende (gratis) app kunt u downloaden in de App Store. De app is beschikbaar voor iOS en Android. Controleer wel eerst in de App Store of uw tablet geschikt is voor Kiene Klanken.

Meer informatie over Kiene Klanken

Voor meer informatie over de interactieve stempelset Kiene Klanken kunt u uiteraard terecht bij uw adviseur en onze klantenservice

Inloggen

Log in om een bestelling te plaatsen

  • 100+ jaar ervaring
  • Klantbeoordeling 8,2
  • Grootste assortiment
  • Direct uit voorraad leverbaar (m.u.v. meubilair & ICT)