Ontwikkeling

Kiene Cijfers | interactieve stempelset

NIEUW in de Connected learning lijn van Educo

Fan van Kiene Klanken? Dan is de nieuwste interactieve stempelkist van Educo een echte aanrader! Het principe is hetzelfde: stempel met fysieke stempels op de tablet en oefen spelenderwijs, in dit geval met cijfers, ondersteund door beeld én geluid.

Klanken komen tot leven met Multi-Touch

            De interactieve klankstempels in deze set zijn voorzien van unieke driepootjes (aan de onderkant) en werken volgens de technologie Multi-Touch. Zodra je een stempel plaatst reageren tablet en app.

 

Multi-touch is de technologie waarbij je een touchscreen met twee – of meer – vingers aanraakt op hetzelfde moment. 

Spelenderwijs rekenvaardigheden oefenen 

                    

                                                       

Stempelkist, tablet en app

Kiene cijfers is gericht op getallen en getalbegrijp. Met de fysieke stempels, een tablet en de gratis app kunnen kinderen spelenderwijs hun rekenvaardigheid oefenen, ondersteund door beeld én geluid. Ze ontwikkelen het getalbegrip door te tellen, te vergelijken, op te tellen en af te trekken. Alle oefeningen (Tellen, Vergelijken, Splitsen, Groeperen, Optellen, Aftrekken, Missende teken) kunnen geheel zelfstandig gespeeld worden.

Gratis app
Via de App Store of Google Play downloadt u de gratis Samen vormen app, beschikbaar voor iOS en Android. Controleer wel eerst in de App Store of uw tablet geschikt is voor Kiene Klanken (als de app getoond wordt bij de zoekresultaten als u zoekt in de App Store is uw tablet geschikt). Leuk extraatje: de app is ook in te stellen in het Engels.

Bekijk de video

Reviews

Hebben?!

Bestellen van de Kiene cijfers set kan in onze webshop. De bijbehorende (gratis) app kunt u downloaden in de App Store. De app is beschikbaar voor iOS en Android. 

Bestellen

Meer over de Connected learning lijn van Educo

Krachtige leermomenten

De meeste kinderen zijn dol op het spelen op een tablet. Allerlei apps geven hen een bredere kijk op de wereld of bieden gewoon plezier. Maar het is algemeen bekend dat werken met echt (tastbaar) ontwikkelingsmateriaal krachtige leermomenten geeft. Educo combineert het beste van beide werelden en heeft prachtige, innovatieve stempelsets ontwikkeld. Creeer betekenisvolle leermomenten met connected ontwikkelings-materialen: tastbare materialen die communiceren met apps en daarmee het leermoment rijker maken en kinderen helpen het spelend leren te verdiepen. Ze tillen stempelen naar een hoger niveau en combineren het beste van twee werelden. 

Stempel en tablet 'praten' met elkaar

Met de slimme houten stempels uit de Connected learning sets van Educo wordt stempelen letterlijk naar een andere dimensie gebracht. Stempel met de fysieke stempel op de tablet en de speciale app zorgt er voor dat stempel en tablet met elkaar ‘praten’. 

Ontdek ook de andere Connected learning sets van Educo

  Samen vormen   Magic Phonics   Kiene klanken
                         

 

Bekijken

  Bekijken   Bekijken

 

Inloggen

Log in om een bestelling te plaatsen

  • 100+ jaar ervaring
  • Klantbeoordeling 8,2
  • Grootste assortiment
  • Direct uit voorraad leverbaar (m.u.v. meubilair, ICT & Science)