Ontwikkeling

Jegro

Kinderen laten zich graag inspireren! Jegro biedt materialen op het gebied van actieve en fisieke participatie. Deze materialen sluiten naadloos aan op het dagelijkse leven van kinderen en nodigen hen uit direct aan de slag te gaan. Kwaliteit, duurzaamheid en ergonomie zijn de uitgangspunten voor onze producten. Ze zijn een aanvulling op didactische methodes die gebruikt worden op school en zijn een toevoeging op modern onderwijs.

Jegro is gebaseerd op drie principes:

Actief leren
We ontwerpen ons educatieve materiaal met kind en curriculum als basis. Jegro producten helpen bij het verkrijgen van inzicht in uitdagende en abstracte onderwerpen. Onze materialen moedigen leerlingen aan om actief aan de slag te gaan met moeilijke taken.

Ervaring
Kinderen leren door te doen en hebben een verbazingwekkende capaciteit om nieuwe informatie op te slaan. Bewijs toont aan dat hands-on leersituaties de sleutel zijn tot succesvol ontwikkelen van vaardigheden.

Passie
Ontworpen door professionals met passie voor educatie, bieden we tevens professionele training en ondersteuning. Jegro mede-inspireert onderwijsprofessionals en studenten overal ter wereld om hun didactische- en leerdoelen te behalen.

Meer informatie

Kijk voor meer informatie over Jegro op jegro.com

Inloggen

Log in om een bestelling te plaatsen

  • 100+ jaar ervaring
  • Klantbeoordeling 8,2
  • Grootste assortiment
  • Direct uit voorraad leverbaar (m.u.v. meubilair, ICT & Science)