Trainingen

Gelukskoffer

Geluk kun je trainen als een spier!

Gelukskoffer is een opleider voor leerlingen van groep 1 tot en met 8 van het primair onderwijs en voor (school)teams. Kinderen en teams maken kennis met persoonlijke leiderschap en leren over de invloed die ze hebben op hun eigen geluk. De opleidingen zijn volledig gebaseerd op de positieve psychologie.

De missie van Gelukskoffer is om kinderen op jonge leeftijd positief te ondersteunen in hun individuele emotionele ontwikkeling. Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat 40% van ons geluk te beïnvloeden is door ons gedrag en onze manier van denken. Als een gelukkige werkplek een centrale plaats krijgt, oogst u meer gezondheid, meer plezier en minder ziekteverzuim. Gelukkige leerkrachten zijn beter bestand tegen veranderingen en stress.

Heutink gelooft dat geluk werkt en is trots op de samenwerking met Gelukskoffer.

Aanbod Gelukskoffer

Gelukskoffer heeft een divers aanbod aan trainingen, gericht op leerkrachten, leidinggevenden, pedagogisch medewerkers, ib-ers en zorgprofessionals. Een greep uit het aanbod:

 
  • Kindgerichte implementatietraining: methode 'Lessen in persoonlijke ontwikkeling' - groep 1 t/m 8
  • Leerkracht/teamgerichte studiedagen: 'Geluk werkt' en 'Van werkdruk naar werkgeluk'.
  • Masterclass 'Geluk voor leidinggevenden'

Meer informatie

Voor meer informatie over de producten en diensten van Gelukskoffer, kunt contact met ons opnemen. In onze webshop staan de producten die gebruikt worden bij de methode 'Lessen in persoonlijke ontwikkeling'. Of kijk op de website van Gelukskoffer voor verder informatie.

       

 

   

Inloggen

Log in om een bestelling te plaatsen

  • 100+ jaar ervaring
  • Klantbeoordeling 8,2
  • Grootste assortiment
  • Direct uit voorraad leverbaar (m.u.v. meubilair, ICT & Science)