Kantoor

Gebruik door team

Handige machines voor op kantoor

Machines die door uw gehele team gebruikt worden moeten van goede kwaliteit zijn. Met onze degelijke kantoormachines kunt u jaren vooruit. Kantoormachines die het u makkelijk maken. Denk hierbij o.a. aan snijmachines, inbindmachines, lamineerapparaten en papiervernietigers. Uiteraard zijn alle bijbehorende accessoires bij ons verkrijgbaar.

Zorgvuldig opbergen en bewaren

Voor het zorgvuldig opbergen en bewaren van waardevolle documenten kunt u gebruik maken van onze ringbanden, ordners, showtassen, snelhechters, tabbladen en rapportmappen. Maar wanneer u echt wil gaan archiveren of bewaren komen al onze archiveer- en opbergartikelen goed van pas. Zo bieden wij u diverse hang- en opbergmappen, archief- en verhuisdozen en diverse opbergboxen. Deze laatste zijn in allerlei soorten en maten verkrijgbaar. Perfect om bijvoorbeeld themamateriaal in op te bergen. Netjes opgeborgen en klaar om een volgend jaar weer te gebruiken! 

Alles van papier...

Kopieerpapier, proefwerkpapier, gelinieerd papier en kladblokken vindt u allemaal terug binnen onze rubriek Papier en enveloppen. Naast een divers assortiment aan enveloppen, kaarten en etiketten bieden wij u hier ook handige materialen als kaftfolie, notitieblokken en terugbelboeken.    

Planning en organisatie

Handige artikelen waarmee het plannen en organiseren een beetje makkelijker wordt gemaakt. Variërend van diverse agenda's voor de leerkracht en/of docent tot huiswerkagenda's voor uw leerlingen. Van presentielijsten voor dagelijks gebruik tot een jaarplanner die u inzicht geeft op lange termijn. 

Alles voor uw printer

Om het u zo makkelijk mogelijk te maken heeft Heutink een zoeksysteem voor uw printer benodigdheden (supplies) opgezet. Vul het merk, soort machine en specifieke model van uw printer in zie meteen welke passende printer benodigdheden beschikbaar zijn (cartridges, photopapier etc). Zodoende hoeft u niet meer door lijsten met niet passende artikelen te scrollen. Alles wat u ziet hoort bij uw printer.

 

 

Inloggen

Log in om een bestelling te plaatsen

  • 100+ jaar ervaring
  • Klantbeoordeling 8,2
  • Grootste assortiment
  • Direct uit voorraad leverbaar (m.u.v. meubilair, ICT & Science)