Kantoor

Gebruik door leraar

Is uw bureau goed uitgerust?

Ieder bureau moet gevuld zijn met de juiste bureau accessoires. Dagelijks worden zaken als de nietmachine, perforator, batterijen, paperclips en plakband intensief gebruikt. Des te meer reden om deze accessoires altijd op voorraad te hebben.

Alles voor uw white- of krijtbord

Voor de lesactiviteiten waarbij u uw white-  of krijtbord gebruikt zijn diverse (hulp)middelen beschikbaar. Of het nu gaat om een bordgeodriehoek, een aanwijsstok of gewoon eenvoudig krijt. U vindt het binnen de rubriek bordbenodigdheden.

Waardering voor het kind

Wat is er nu leuker om uw leerlingen positief te belonen met een beloningskaart, -sticker of -stempel. De vele kaarten, verkrijgbaar in diverse formaten, kunnen op verschillende leuke manieren ingezet worden. Als verjaardagskaart om te laten ondertekenen bij het rondgaan met de traktatie of misschien als beloningskaart voor dat ene kind dat heel erg zijn best heeft gedaan om goed te luisteren tijdens een kringactiviteit. Of je nu kiest voor iets stoers of iets liefs.... de keuze is reuze! Naast deze kaarten, stickers en stempels zijn er ook veterstrikdiploma's en getuigschriften verkrijgbaar. Belangrijke momenten die niet ongemerkt voorbij mogen gaan.

 

Inloggen

Log in om een bestelling te plaatsen

  • 100+ jaar ervaring
  • Klantbeoordeling 8,2
  • Grootste assortiment
  • Direct uit voorraad leverbaar (m.u.v. meubilair & ICT)