Kantoor

Gebruik door leerling

Rekenwonders

Een uitgebreid assortiment aan rekenmachines. Variërend van een eerste simpele rekenmachine voor in groep 3 tot een uitgebreide variant te gebruiken in het Voortgezet Onderwijs.

Schrijven blijft belangrijk

Schriften zijn, ondanks de digitalisering van het onderwijs, nog steeds belangrijk binnen het onderwijs. Bij diverse vakken verwerken kinderen de lesstof in hun schrift. Hierbij hoort een passende liniatuur. Heutink voorziet u graag van schriften die tegemoet komen aan uw eisen. U heeft keuze uit verschillende voorkantjes, liniaturen, lijnen of ruitjes. Naast schriften bent u ook voor schrijfblokken, cahierpapier en millimeterblokken aan het juiste adres.   

Pennen en markers

Een diversiteit aan pennen! Zoekt u een grootverpakking ballpoints? Of bent u juist op zoek naar die ene fijne vulpen die geschikt is voor uw zorgleerling? Scroll eens door onze schrijfbenodigdheden heen. Naast ballpoints en vulpennen leveren wij ook fineliners, gelpennen en fluoriserende markeerstiften. Bij het maken van een foutje herstelt u alles snel met de producten van Tipp-Ex en onze gummen.  

 

 

Inloggen

Log in om een bestelling te plaatsen

  • 100+ jaar ervaring
  • Klantbeoordeling 8,2
  • Grootste assortiment
  • Direct uit voorraad leverbaar (m.u.v. meubilair & ICT)