Trainingen

Essentials

Kort en krachtig, overal beschikbaar

Heeft u snel kennis nodig en wilt u dit binnen enkele minuten weer afsluiten? Maak kennis met de essentials van de Heutink Academie: direct iets opzoeken, kort en krachtig over één specifiek onderwerp en altijd met de kracht van video! Essentials zijn eenvoudig te bekijken via smartphone, laptop, tablet of desktop en bieden op elk moment van de dag toegang tot relevante kennis.

Dankzij de laagdrempeligheid van essentials kunt u ook op een eenvoudige manier kennis verspreiden binnen een (grote) organisatie. Elke organisatie kan zelf essentials maken en delen, waarbij expertise nóg beter zichtbaar wordt binnen uw school, stichting of kinderopvang. Medewerkers hebben belangrijke ‘essentiële informatie’ direct tot hun beschikking. Samen met experts van de Heutink Academie gaan we aan de slag met het zelf maken en delen van geschikte essentials over bijvoorbeeld lesideeën, commissies, taal- of rekenontwikkeling of protocollen, processen of andere activiteiten.

DirectKnow

Essentials passen binnen het concept “DirectKnow”. Letterlijk vertaald naar “Direct Weten”. Deze nieuwste ontwikkeling gaat over het 70-20-10 en werkplekleren. De verhouding 70:20:10 staat voor 70%: leren door te werken, 20%: leren door coaching en feedback en 10%: leren door formele training. DirectKnow past perfect binnen deze nieuwe en moderne opvatting over hoe mensen leren. Snel de kennis beschikbaar, direct, op het moment dat jij het nodig hebt. Om ervoor te zorgen dat jij “op het juiste moment, over de juiste informatie beschikt” en daardoor nóg beter kunt presteren. 
 

 

         
Altijd & overal beschikbaar
 | 
Makkelijk kennis delen
 | 
Maak uw eigen content

 

Meer informatie

Wilt u meer weten over Heutink Academie? Wilt u informatie over het aanbod dat we bieden? Of wilt u gelijk naar de webshop om te bestellen? Maak dan gebruik van onderstaande knoppen. Of volg ons via Facebook en Twitter om zo op de hoogte te blijven van het laatste nieuws op het gebied van professionalisering in onderwijs.

 

   

 

         

Inloggen

Log in om een bestelling te plaatsen

  • 100+ jaar ervaring
  • Klantbeoordeling 8,2
  • Grootste assortiment
  • Direct uit voorraad leverbaar (m.u.v. meubilair & ICT)