Ontwikkeling

Educo

Onze trots!

Ons merk Educo laat jonge kinderen op een speelse wijze kennismaken met o.a. taal, rekenen en motoriek. Met de ontwikkelingsmaterialen van Educo worden spel, leren en het dagelijks leven bij elkaar gebracht. Door te spelen ontwikkelt het kind een vaardigheid die hij vervolgens kan toepassen in het dagelijks leven. Leren door te spelen, leuker kan het niet!

Leerdoelen en handleidingen

Ieder Educo product is gemaakt om tegemoet te komen aan een specifiek leerdoel. Deze leerdoelen worden beschreven in de bijbehorende handleidingen. Wij reiken u tips aan hoe u het materiaal, vaak op meerdere manieren, in kunt zetten.

Inhoud komt tot leven

Naast al het ontwikkelingsmateriaal dat gekoppeld is aan taal, rekenen en motoriek biedt Educo u ook puzzels. Puzzels die naast de motoriek ook de woordenschat van een kind kunnen stimuleren. Een gesprek over onderwerpen zoals de ruimtevaart, dino's of sporten krijgt een andere dimensie als er tegelijkertijd een activiteit aan gekoppeld wordt. Zodoende is niet alleen het resultaat belangrijk maar ook het proces.
Inhoud komt tot leven!

Vrij spel

Naast bovenstaande ontwikkelingsmaterialen zijn er ook Educo materialen gemaakt voor het vrije spel in bijv. de bouw- en huishoek.
Deze zijn terug te vinden binnen de rubriek Spel.

Meer informatie

Kijk voor meer informatie over Educo op educo.com

 

Inloggen

Log in om een bestelling te plaatsen

  • 100+ jaar ervaring
  • Klantbeoordeling 8,2
  • Grootste assortiment
  • Direct uit voorraad leverbaar (m.u.v. meubilair, ICT & Science)