Leuk leren voor professionals

Leuk leren voor professionals

Overal lezen op uw ideale moment

U herkent het vast wel. Zin om nieuwe ideeën op te doen, kennis op te frissen of gewoon eens lekker een artikel te lezen over onderwijs. Maar u komt er niet aan toe om echt lekker te gaan zitten. Educatiemaster is hiervoor dé oplossing.

Educatiemaster biedt diverse vakinhoudelijke artikelen gebundeld binnen één digitaal platform. Ideaal voor de professionalisering van de medewerkers van uw organisatie. Met Educatiemaster heeft u toegang tot duizenden artikelen uit bekende vakliteratuur binnen het onderwijs. Wáár en wánneer u maar wilt.

Waarom kiezen voor Educatiemaster?

Allereerst, het gebruik van Educatiemaster werkt. Gebleken is dat er de groep leerkrachten die vakliteratuur leest, groeit van minder dan 10% naar boven 45% wanneer er gebruik wordt gemaakt van digitale literatuur.

Daarnaast sluit Educatiemaster aan op het actieplan Leraar 2020. Hierin wordt beschreven hoe de professionele kwaliteit van leraren en schoolleiders kan worden verbeterd, zodat de best mogelijke kwaliteit van onderwijs kan worden gerealiseerd. Met de concrete invulling van Educatiemaster draagt u bij aan een structurele invulling van (zelf-)educatie van leerkrachten. Tenslotte wordt de kennisdeling tussen leerkrachten onderling en scholen gestimuleerd door het toegankelijke platform.

Uw persoonlijke account

     Educatiemaster biedt u de mogelijkheid een abonnement te kiezen wat bij u past. De door u aangegeven gebruikers krijgen eigen accountgegevens per mail toegestuurd. Per gebruiker wordt er een profiel aangemaakt, gebaseerd op de interesses van de gebruiker en op de taken die de gebruiker uitvoert op school. 

Elke gebruiker kan in zijn account zijn eigen leesgeschiedenis bijhouden, hij kan zijn eigen leeslijst maken en kan interessante artikelen delen met anderen. De gebruiker wordt per mail op de hoogte gehouden van interessante artikelen en krijgt passende leestips. Op deze manier wordt iedere gebruiker gericht aangemoedigd te blijven lezen en ervaren ze dat het lezen van vakliteratuur goed en leuk is!

Download

Er is een overzichtelijke Flyer Educatiemaster beschikbaar als download.

Meer informatie

Wilt u meer weten over Educatiemaster? Wilt u contact met ons opnemen om een offerte op te vragen voor een abonnement? Maak dan gebruik van onderstaande knoppen. Of volg ons via Facebook en Twitter om zo op de hoogte te blijven van het laatste nieuws op het gebied van professionalisering in onderwijs.

 

 

 

     

Inloggen

Log in om een bestelling te plaatsen

  • 100+ jaar ervaring
  • Klantbeoordeling 8,2
  • Grootste assortiment
  • Direct uit voorraad leverbaar (m.u.v. meubilair & ICT)