Trainingen

E-learning

Leren op andere manier

Online inloggen op een moment dat u zelf kiest. Leren over een onderwerp dat voor u relevant is. Onze e-learning modules zijn actueel, interactief en duidelijk van structuur. Ook hechten we veel waarde aan de kwaliteit van onze e-learning, lees hier hoe we dat doen.

 

 

 

 

> Specialisten

Een e-learning wordt ontwikkeld door verschillende specialisten. Zowel inhoudelijke als technische specialisten en een speciale werkgroep kwaliteit zorgen voor de beste e-learning.

   

> Eigen academie

Een eigen academie in huisstijl van uw organisatie met veel functionaliteiten om uw medewerkers te laten groeien en ontwikkelen.

   

> Gericht op u

Wij maken e-learning speciaal voor de doelgroepen leerkracht en pedagogisch medewerker. 

   

> CEDEO certificatie

Cedeo is een onafhankelijke certificerende instantie voor organisaties. Zij reiken hun certificaat uit op basis van klanttevredenheid, kwaliteit, continuïteit en bedrijfsgerichtheid.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over alle online leeroplossinge van de Heutink Academie? Wilt u met ons sparren over de mogelijkheden voor uw organisatie? Aarzel dan niet, en neem contact met ons op. Of bezoek gelijk de webshop om een e-learning pakket te bestellen.

 

         

 

     

Inloggen

Log in om een bestelling te plaatsen

  • 100+ jaar ervaring
  • Klantbeoordeling 8,2
  • Grootste assortiment
  • Direct uit voorraad leverbaar (m.u.v. meubilair & ICT)