Kantoor

Drukwerk

De beste papieren

Drukwerk. Niet het meest spannende maar wel noodzakelijk. Maar waar kunt u daarvoor het beste terecht? Zaken doen met een drukker en weten waar je op moet letten is niet iets waar een school dagelijks mee te maken krijgt. En hoe weet u dan wie voor u de beste partij is en wie voldoet aan de (soms door de overheid gestelde) eisen? Zou het niet net zo makkelijk zijn als u ook voor uw drukwerk terecht kunt bij uw schoolleverancier? Lijkt ons wel zo handig. Daarom is er Heutink Grafimedia. Een drukkerij die weet waar het om draait in het onderwijs. De lijnen zijn voor u uitgezet. U hoeft zich niet te begeven op onbekend terrein, maar kunt gewoon terecht bij uw vertrouwde schoolleverancier. Makkelijk toch?

Heutink Grafimedia

Heutink Grafimedia is een allround drukkerij. Een drukkerij waar mensen werken die weten waar ze het over hebben, die thuis zijn in het onderwijs en precies weten waar drukwerk aan moet voldoen. Ze produceren dagelijks gepersonaliseerd drukwerk zoals briefpapier, schrijfbloks, proefwerk- en examenpapier. Ook uw waardepapieren worden helemaal volgens de wettelijke normen geproduceerd.

Diplomapapier

Vanaf 1 augustus 2012 geldt dat alle diploma’s die worden uitgereikt moeten voldoen aan specifieke eisen. Deze ’veiligheidseisen papier waardedocumenten’ staan beschreven in de Regeling modeldiploma mbo, vastgesteld door de Minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap. Heutink biedt samen met HG Security Print een uitgebreid pakket aan waardepapieren die 100% voldoen aan de veiligheidseisen van deze regeling. Waardepapier van HG Security Print kan zowel standaard als voorzien van uw eigen huisstijl worden gemaakt. Bij maatwerk kan zowel in de druk als bij een aantal echtheidskenmerken rekening worden gehouden met uw specifieke wensen. Zo kunnen we bijvoorbeeld holografische folie gebruiken en kunt u voor een preeg (reliëf opdruk) ieder willekeurig beeld of wapen kiezen. Ook uw eigen logo en kleuren kunnen terugkomen op uw waardepapier. De waardepapieren van HG Security Print zijn standaard voorzien van de volgende echtheidskenmerken:

• onzichtbare UV-vezels van 3 mm die oplichten onder UV-licht
• watermerk

Daarnaast moet het papier worden voorzien van preeg en foliedruk (zowel bestaande preeg- en foliestempel als eigen ontwerp mogelijk). Waardepapieren zijn te bestellen vanaf 100 exemplaren.

Proefwerk- en examenpapier en proefwerkbloks
met schoolnaam

Met de speciale rotatiedrukpersen kunnen we proefwerk- en examenpapier in allerlei soorten en maten drukken. Gelijnd of geruit, grijs of blauw (andere kleuren op aanvraag), enkel, dubbel of in blokvorm, met eigen voorblad, alles is mogelijk. Altijd gedrukt op hout- en chloorvrij ’beter schrijfpapier’ en altijd met speciale afscheurgarantie: de pagina’s scheuren altijd op de perforatielijn af!

Meer informatie

Benieuwd naar onze mogelijkheden voor uw schooldrukwerk? Neem dan rechtstreeks contact op met onze drukkerij Heutink Grafimedia voor meer informatie. De drukkerij is bereikbaar op het telefoonnummer 0548 - 52 22 60.

Downloads

 

                                                              Bekijk                                                               Bekijk   
     proefwerk- & examenpapier                                    diplomapapier

 

Inloggen

Log in om een bestelling te plaatsen

  • 100+ jaar ervaring
  • Klantbeoordeling 8,2
  • Grootste assortiment
  • Direct uit voorraad leverbaar (m.u.v. meubilair, ICT & Science)