Didactiek

Digitaal leren met Heutink

 

Wat betekent de digitalisering voor de manier waarop ik les wil geven? Ik moet mijn methode vervangen maar twijfel wat de beste keuze is, ga ik voor blended learning of compleet digitaal? Hoe geef ik vorm aan tabletonderwijs?

De kans is groot dat u met tenminste één van deze vragen worstelt. Een pasklare oplossing is niet voorhanden. Volgens Heutink is de oplossing namelijk afhankelijk van 3 componenten:

  1. uw visie op leren
  2. de educatieve content
  3. de keuze voor de juiste devices en infrastructuur

De verbinding tussen visie, content en devices? De leerkracht!

MOO, Leren met Heutink is een initiatief van de onderwijsspecialisten Heutink en Reinders en ICT-specialist Heutink ICT, in samenwerking met de educatieve uitgeverijen. Een unieke combinatie die er voor zorgt dat de verbinding gelegd wordt tussen visie, digitale leer- en werkomgeving, educatieve content, infrastructuur en devices. Voeg hier aan het overkoepelende dashboard Momento aan toe, en uw school is klaar voor 21e eeuws leren in een intuïtief jasje. Heutink ondersteunt u van harte om uw visie op (digitaal) leren te vertalen naar ICT oplossingen, met een centrale rol voor de leerkracht. Zo is ICT geen revolutie meer, maar een evolutie!

Kinderen worden niet significant slimmer door de inzet van ICT. Diverse onderzoeken tonen dat aan. Het leerproces - in welke vorm dan ook – wordt namelijk altijd beperkt door wat een kind in zijn hoofd kan verwerken. En juist in dat leerproces is de leerkracht al meer dan 100 jaar de enige echte constante factor. Hun fundamentele rol is niet om informatie over te brengen,  maar om het sociale leerproces te begeleiden.
ICT versterkt de fundamentele rol van de leerkracht!

Meer informatie

Download hier een heldere infographic over digitaal leren. Hierop vindt u het door ons ontwikkelde MOO in combinatie met Momento. De infographic is een essentieel hulpmiddel om uw visie op (digitaal) leren concreet te vertalen naar ICT oplossingen, met een centrale rol voor de leerkracht. 

 

Wilt u meer informatie over de Momento Device Deals, klik dan op onderstaande afbeelding of neem contact op met uw adviseur of onze klantenservice.

 

Ook kunnen wij u ondersteunen op het gebieden van digiborden, Google for Education, aanleg van een wifi-netwerk, trainingen voor personeel en nog veel meer.

 

   

Inloggen

Log in om een bestelling te plaatsen

  • 100+ jaar ervaring
  • Klantbeoordeling 8,2
  • Grootste assortiment
  • Direct uit voorraad leverbaar (m.u.v. meubilair, ICT & Science)