Ontwikkeling

Augmented Reality puzzels

Met Augmented Reality komen puzzels tot leven

Iedereen die met jonge kinderen werkt zet puzzels in binnen zijn les- of activiteiten aanbod. Puzzels zijn leuk om te maken en zeer geschikt om bepaalde leerdoelen zoals o.a. de woordenschat en fijne motoriek mee te oefenen. Heutink heeft de bestaande puzzelset Powerpuzzels van een extra dimensie, Augmented Reality, voorzien.

Augmented Reality betekent letterlijk ‘verrijkte werkelijkheid’ en is een mix van de realiteit en een virtuele toevoeging.

Hoe werken de AR-puzzels?

Wanneer het kind de bijbehorende app op zijn tablet opent selecteert hij eenvoudig de gewenste puzzel en moet hij allereerst alle puzzelstukjes uit het frame verwijderen om de markering te kunnen scannen. De markeringen zijn ook te downloaden, mocht u puzzels hebben zonder markeringen. Na het scannen van de markering kan de tablet even aan de kant en zal eerst de puzzel, zoals we gewend zijn, gelegd moeten worden. Dus éérst de puzzel maken, handelend leren, en daarna beloond worden met het AR-gedeelte. Wanneer de puzzel klaar is kan deze gescand worden door de tablet. De puzzel komt meteen tot leven en er verschijnen aanvullende simpele activiteiten binnen het thema van de puzzel.

Bekijk hieronder de review die Meester Sander maakte tijdens de NOT2017. 

Wanneer verkrijgbaar?

De puzzels en de app zijn vanaf nu verkrijgbaar. Zowel als set van 4 of als losse puzzels verkrijgbaar (25 – 35 puzzelstukjes). De gratis app kunt u downloaden in de App Store onder de naam 'Power puzzle'. De app is beschikbaar voor iOS en Android. Controleer wel eerst in de App Store of uw iPad (Air of hoger) of Android tablet geschikt is.

Meer informatie over de AR-puzzels

Voor meer informatie over de Augmented Reality puzzels kunt u terecht bij uw adviseur en onze klantenservice

Inloggen

Log in om een bestelling te plaatsen

  • 100+ jaar ervaring
  • Klantbeoordeling 8,2
  • Grootste assortiment
  • Direct uit voorraad leverbaar (m.u.v. meubilair, ICT & Science)