Trainingen

Schrijf u gratis in voor webinars voor KO

Interactief en to the point

De Heutink Academie organiseert gratis webinars voor de kinderopvang. In 30 minuten wordt u door een expert op de hoogte gebracht over alle ins en outs over een specifiek onderwerp. Omdat een webinar interactief is, is er gelijk gelegenheid tot het stellen van vragen.

 

Bent u nog geen cursist bij de Heutink Academie en wilt u graag kennismaken met ons? Schrijf u dan hieronder gratis in voor een webinar naar keuze.

Aan de slag met techniek en wetenschap in STEAM Park

30 mei 2018 | 13.15 uur

    

Ga mee met de trein, maak een ritje in de draaimolen of schiet met een kanon. In het STEAM Park oefenen kinderen spelenderwijs hun vaardigheden. Leer meer over hoe u dit inzet in uw kinderopvang. Spreker: Jelle de Jong (LEGO Education).

Meld u hier gratis aan

Sociaal emotionele ontwikkeling bij jonge kinderen

4 juni 2018 | 13.15 uur

    

Emoties kunnen nog moeilijker zijn dan rekenen of taal. Slim omgaan met emoties is zo makkelijk nog niet. In dit webinar leert u meer over de sociaal emotionele ontwikkeling van jonge kinderen en krijgt u tips hoe hier mee om te gaan. Spreker: Mandy Langbroek (Emotieboek).

Meld u hier gratis aan

De visie van Maria Montessori in de Kinderopvang

15 juni 2018 | 11.30 uur

     

Wie was Maria Montessori? Hoe is haar visie ontstaan en wat zijn de belangrijkste kenmerken ervan? Hoe kan ik kinderen begeleiden en hen voorbereiden op de omgeving volgens de visie van Maria Montessori? Volg dit webinar en krijg alle antwoorden van Annelies Tacke - Jansen (gediplomeerd Montessori coach).

Meld u hier gratis aan

Meer informatie

Gebruik onderstaande knoppen om contact met ons op te nemen of meer te lezen over de aanpak van de Heutink Academie. Volg onze social media kanalen voor het laatste nieuws op het gebied van onderwijsontwikkelingen.

   

 

   

Inloggen

Log in om een bestelling te plaatsen

  • 100+ jaar ervaring
  • Klantbeoordeling 8,2
  • Grootste assortiment
  • Direct uit voorraad leverbaar (m.u.v. meubilair & ICT)