Meubilair

V/S Premium dealer

Één van Europa’s grootste en meest innovatieve producenten van schoolmeubilair

Met het toetreden van STALAD tot de Heutink Groep hebben we niet alleen ons team inrichtingsspecialisten, maar ook ons meubilairassortiment uitgebreid met mooie merken. Zo ook de gerenommeerde lijn V/S-schoolmeubilair. V/S behoort tot de Europese top van school-, kantoor-, en objectmeubilair. De ruim 110 jaar bedrijfshistorie voorziet in talrijke patenten, toonaangevende productontwikkelingen en baanbrekende proces-innovaties. Het Premium dealerschap van V/S is iets om trots op te zijn!

Jezelf Premium dealer van V/S mogen noemen 
is iets om trots op te zijn.

         

Hoogwaardige producten

Kwaliteit is één, maar ervaring is minstens zo belangrijk. De ruim een eeuw aan ervaring is in de producten van V/S voelbaar aanwezig. Schoolmeubels moeten licht van gewicht zijn en tegen een stootje kunnen. En gezien de honderdduizenden exemplaren die V/S jaarlijks produceert is duurzaamheid gewaarborgd. 

   

Bureaus en tafels

In de aula, het vaklokaal, de mediatheek, het klaslokaal of het kantoor van de docenten; verschillende ruimtes vragen om verschillende soorten tafels en bureaus. V/S heeft een omvangrijke collectie tabels en bureaus voor elke ruimte op school.

   

Opbergen

Plank- en kastelementen met geïntegreerde persoonlijke postvakjes en kluisjes. Zomaar een toepassing waarmee docenten te maken hebben. De collectie van V/S omvat ook op het gebied van opbergen een schoolbrede collectie: van aula tot klaslokaal en van mediatheek tot de afdeling administratie. 

   

Zitmeubilair

Stoelen voor de leerlingen, docenten en bezoekers. Leverbaar in talloze kleuren, maten en soorten. Of je nu in een vergaderkamer zit, in de kantine of in het klaslokaal, een stoel moet esthetisch kloppen, maar vooral ook goed zitten


   
             

                                                                  

Inloggen

Log in om een bestelling te plaatsen

  • 100+ jaar ervaring
  • Klantbeoordeling 8,2
  • Grootste assortiment
  • Direct uit voorraad leverbaar (m.u.v. meubilair, ICT & Science)