Trainingen

SkillsTown

Een leven lang leren

Tijden veranderen en ontwikkelingen volgen elkaar razendsnel op. Om bij de tijd te blijven in deze digitalisering en 21e eeuw met vernieuwde software en methoden houdt in dat de professionele ontwikkeling van de leraar een toppiroriteit heeft.

We moeten klaar zijn voor de toekomst, "Onderwijs 2032", klaar om onze weg te vinden in al deze ontwikkelingen en dat op ons eigen tempo en passend bij onze eigen visie. We moeten kritisch vaststellen waar we nu staan en waar ons ambitieniveau ligt, wat is onze visie, waar willen we met ons team aan werken en hoe doen we dat?

Online leren voor heel Nederland

Welke visie heeft uw schoolteam of uw organisatie en hoe kunt u daar een passend professionaliseringsbeleid op voeren? Welke keuze moet uw team maken en welke rol vervullen directie, ICT-er, IB-er, leraren en het ondersteunend personeel? 

 

Met trots presenteren we onze samenwerkingspartner SkillsTown; dé online opleider voor bedrijven, overheid en onderwijs.

SkillsTown

Even voorstellen

Wie zijn we?
SkillsTown is dé online opleider voor bedrijven, overheid en onderwijs. Als grootste online opleider van Nederland hebben we de afgelopen jaren ruimschoots ervaring opgedaan om de doelstellingen van meer dan 1.000 organisaties op het gebied van leren en ontwikkelen te bereiken. SkillsTown gaat altijd de uitdaging aan om medewerkers, en organisaties in het geheel beter te laten presteren. Een leven lang leren is ons uitgangspunt. We streven ernaar om ieder individu 24 uur per dag, tijd-, plaats- en device onafhankelijk in hun persoonlijke en professionele leerbehoeften te kunnen voorzien.

Hoe doen we dat?
Door een volledig gepersonaliseerd digitaal leerplatform op te zetten voor organisaties, dat aanlsuit bij de doelstellingen van desbetreffende organisatie.
We bieden:

  • Een breed, divers en dynamisch aanbod aan online modules, zowel in het aantal modules als het soort modules
  • Een bibliotheek met ruim 1.000 verschillende leeroplossingen op zowel hars skills als soft skills, in de vorm van e-learning, WE-learning, webinars, essentials (micro-learning en psychologische scans en metingen
  • Branchespecifieke modules voor het onderwijs, speciaal voor leerkrachten in het (basis)onderwijs
  • De mogelijkheid om zelf laagdrempelig en onbeperkt eigen content te maken en toe te voegen aan de eigen academie. Zo hebben de medewerkers altijd en overal toegang tot de juiste informatie op het juiste moment.

Tot slot geloven we in persoonlijk contact. Daarom helpt ons team van experts je om de beste resultaten te bereiken. We helpen je bij de implementatie en zorgen er samen voor dat de online leeromgeving meetbaar resultaat oplevert.
 

 

Meer informatie

Wilt u meer informatie over SkillsTown en het aanbod?
Klik op onderstaande knoppen voor meer informatie of neem contact op met uw adviseur, zij vertellen u graag alles over de mogelijkheden.

 

 

                                                                 

 

         

 

 

Inloggen

Log in om een bestelling te plaatsen

  • 100+ jaar ervaring
  • Klantbeoordeling 8,2
  • Grootste assortiment
  • Direct uit voorraad leverbaar (m.u.v. meubilair & ICT)