Ontwikkeling

Magic Phonics | interactieve stempelset

Spelend Engels leren

In Nederland vliegen de Kiene Klanken kisten als warme broodjes over de toonbank. Omdat de innovatieve combinatie van vertrouwde stempels en nieuwe technologie uitstekend werkt, hebben we samen met Marbotic, onze innovatiepartner voor het onderwijs, een Engelse variant geïntroduceerd: Magic Phonics

Klanken komen tot leven met Multi-Touch

            De interactieve klankstempels in deze set zijn voorzien van unieke driepootjes (aan de onderkant) en werken volgens de technologie Multi-Touch. Zodra je een stempel plaatst reageren tablet en app.

 

Multi-touch is de technologie waarbij je een touchscreen met twee – of meer – vingers aanraakt op hetzelfde moment.

Goed voor 18 uur Engelse les

                                                  .


Stempelkist, tablet en app
De Magic Phonics set bestaat uit 2 houten kisten van uitstekende kwaliteit, met een los houten deksel. In de kist zitten 49 stempels, die op een iPad of Android tablet gebruikt kunnen worden. Opruimen van de stempels is een fluitje van een cent, door de duidelijke markeringen aan de binnenkant van de kisten. Kinderen kunnen zelf aan het werk door klanken te ontdekken, ze op de juiste plek te stempelen of door te spelen met een woordenboek. De kern van Magic Phonics is echter de compleet uitgewerkte leerlijn, die uit 18 lessen bestaat. De lessen sluiten aan bij step 2 en 3 van het Engelse curriculum.

 


Gratis app
Via de App Store of Google Play downloadt u de gratis Magic Phonics app en daarna kunnen de kinderen gelijk aan de slag. Met 150 verschillende woorden om te oefenen is er genoeg materiaal om 18 uur Engelse les te vullen.

Reviews

Bekijk hieronder de review, gemaakt door Meester Sander en Juf Sanne.

 

Stempelen op de tablet en kinderen die zelfstandig verschillende oefeningen kunnen maken...dit is echt weer een doorbraak. Als je kinderen in het Engels wilt laten schrijven en lezen, dan moet je zeker aan de slag met Magic Phonics. 

Ook Susan Spekschoor, leerkracht en eindredactrice bij Kleuterportaal, heeft Magic Phonics onder de loep genomen. Lees hier haar bevindingen. 

Hebben?!

Wegens aanhoudend succes kent Magic Phonics een langere levertijd. Bestellen kan natuurlijk al wel! De bijbehorende (gratis) app kunt u downloaden in de App Store. De app is beschikbaar voor iOS en Android. Controleer wel eerst in de App Store of uw tablet geschikt is voor Kiene Klanken. 

Bestellen


Meer over de Connected learning lijn van Educo

Krachtige leermomenten

De meeste kinderen zijn dol op het spelen op een tablet. Allerlei apps geven hen een bredere kijk op de wereld of bieden gewoon plezier. Maar het is algemeen bekend dat werken met echt (tastbaar) ontwikkelingsmateriaal krachtige leermomenten geeft. Educo combineert het beste van beide werelden en heeft prachtige, innovatieve stempelsets ontwikkeld. Creeer betekenisvolle leermomenten met connected ontwikkelings-materialen: tastbare materialen die communiceren met apps en daarmee het leermoment rijker maken en kinderen helpen het spelend leren te verdiepen. Ze tillen stempelen naar een hoger niveau en combineren het beste van twee werelden. 

Stempel en tablet 'praten' met elkaar

Met de slimme houten stempels uit de Connected learning sets van Educo wordt stempelen letterlijk naar een andere dimensie gebracht. Stempel met de fysieke stempel op de tablet en de speciale app zorgt er voor dat stempel en tablet met elkaar ‘praten’. 

Ontdek ook de andere Connected learning sets van Educo

  Kiene Cijfers   Samen vormen   Kiene klanken
                         

 

Bekijken

  Bekijken   Bekijken

 

Inloggen

Log in om een bestelling te plaatsen

  • 100+ jaar ervaring
  • Klantbeoordeling 8,2
  • Grootste assortiment
  • Direct uit voorraad leverbaar (m.u.v. meubilair, ICT & Science)