Klantenservice

Klantenservice

 
Contactmogelijkheden
Telefoon:    0548 - 53 66 66
E-mail: info@heutink.nl

 

Contactformulier

Adviseurs
Wilt u advies op maat? Onze adviseurs helpen u graag
 

 

 

Top 5 meestgestelde vragen

Op Heutink.nl start iedere (nieuwe) klant met een "Standaard bestellijst". U kunt dus na inlog direct artikelen toevoegen aan een bestellijst. Deze toegevoegde artikelen vind u vervolgens terug op de Standaard bestellijst. Daarnaast is het ook mogelijk nieuwe bestellijsten aan te maken. 

Log in met uw inloggegevens en navigeer binnen de Mijn Heutink omgeving naar uw bestellijsten overzicht. Klik vervolgens op "Nieuwe bestellijst maken". Vul een naam voor uw nieuwe bestellijst in en klik op "Bestellijst aanmaken". Vervolgens ziet u uw bestelling terug onder Mijn bestellijsten.

Voor een uitgebreidere uitleg verwijzen wij u naar de handleiding in de Mijn Heutink omgeving.

De inloggegevens ontvangt u altijd op de dag van het webinar zelf. Mocht een check in uw spam-box ook niets opleveren neem dan contact op met de klantenservice. Wij helpen u graag verder!

Neem voor het wijzigen van uw emailadres contact op met onze klantenservice.

Klik op "Wachtwoord vergeten" onder Inloggen of klik hier. Vul in het daaropvolgende scherm uw emailadres in. Klik op de link in het bericht dat naar het door u opgegeven emailadres is verstuurd om uw wachtwoord opnieuw in te stellen.

Ja dat kan. Klik op Registreren of klik hier. Doorloop vervolgens de aangegeven stappen. U ontvangt per e-mail een bevestiging van uw registratie en kunt vervolgens overgaan tot bestellen.

Inloggen

Log in om een bestelling te plaatsen

  • 100+ jaar ervaring
  • Klantbeoordeling 8,2
  • Grootste assortiment
  • Direct uit voorraad leverbaar (m.u.v. meubilair, ICT & Science)