Meubilair

Kids-F

Paradepaardje

Ons eigen paradepaardje is Kids-F, een brede lijn ergonomisch meubilair voor onderwijs, kinderopvang en zorg & welzijn, prachtig maatwerk van hout. Uitgangspunt in onze productontwikkeling is natuurlijk het kind. Geen wonder dat het meubilair zo’n
bijzondere aantrekkingskracht heeft. Wij denken graag met u mee over de inrichting: oplossingsgericht en ontzorgend.   

Basicline, Silverline en Goldline

U heeft bij de producten van Kids-F keuze uit 3 verschillende lijnen: de Basicline, de Silverline en de Goldline. Alle productlijnen voldoen aan de hoogste standaard in de markt en voldoen tevens aan de eisen die u van de producten van Kids-F en Heutink mag verwachten. Het verschil zit in de uitvoering waardoor u de keuze heeft tussen een goedkopere en een duurdere uitvoering.
Lees meer

Made by Kids-F

  • Ongelimiteerde mogelijkheden binnen elk budget.
  • Wij laten ons inspireren door u.
  • Uw vraag staat centraal.

Dat zijn de uitgangspunten voor al onze opdrachten. Luisteren en dan uitwerken. Met u kijken we naar de ruimte en de wensen van de gebruikers en zoeken we naar de juiste sfeer en een oplossing op maat.

Prachtig, die werkverdiepingen van Kids-F!
Maar... past dat op onze school?

Maatwerk

En net zo belangrijk, past het in ons budget? Vragen waar we met onze maatwerkoplossingen altijd een antwoord op hebben. In overleg met de school blijkt meestal veel meer mogelijk dan gedacht. Wij kunnen onze ontwerpen dusdanig aanpassen dat ze ook in bijzonder gevormde klaslokalen een prachtige aanvulling op de leeromgeving zijn. Daarbij kunnen we ideeën aanreiken, of uw eigen ideeën verwerken. Alles is mogelijk. Zo kunt u bijvoorbeeld uw eigen thema kiezen of zelf een eigen accessoireset kiezen. Wat uw wensen ook zijn, wij maken het. Na een oriënterend gesprek wordt het lokaal voorafgaand aan het maken van het ontwerp nauwkeuring ingemeten. Vervolgens gaan we het ontwerp maken en toetsen aan onze productiemethoden. Het resultaat is een speelwerkverdieping van absolute topkwaliteit, die volledig op maat is gemaakt.

Meer weten over de mogelijkheden tot verregaand maatwerk? Neem dan contact op met uw adviseur en bekijk samen de mogelijkheden voor uw organisatie.

Meer over Kids-F

Wanneer is Kids-F ontstaan, hoe verloopt het productie-proces, welke materialen worden er gebruikt en hoe zit
het met montage? Lees meer


 

     

Alles van Kids-F

Klik hier voor het complete assortiment van Kids-F.
       

                                                                                                                                   

Een greep uit het Kids-F assortiment

Inloggen

Log in om een bestelling te plaatsen

  • 100+ jaar ervaring
  • Klantbeoordeling 8,2
  • Grootste assortiment
  • Direct uit voorraad leverbaar (m.u.v. meubilair, ICT & Science)