E-learning | Ontwikkelingsmateriaal | tussendoel Getalbegrip 818022

Onze excuses, dit product is niet meer leverbaar.
Wellicht hebben we een vergelijkbaar product in onze webshop.
Bekijk hier meer artikelen uit dezelfde categorie.
Algemeen

Dit is een cursus waarin u kennis maakt met de materialen van Educo en Toys for Life die veel gebruikt worden in de onderbouw. Alle materialen zijn gekoppeld aan de vakgebieden; rekenen, taal en motoriek. Richtinggevend voor deze cursus is de leerlijn getalbegrip (leerdoel rekenen).

Specificaties:

  • Niveau: +
  • Studieduur: 1 uur
  • Lessen: 6
 

 

 

Kennis & inspiratie

Inspiratie voor de laatste schoolweken

Geschreven op donderdag 14 juni 2018

Het einde van het schooljaar nadert, nog enkele weken en de zomervakantie begint. Een periode om terug te kijken op het afgelopen jaar, om af te sluiten en afscheid te nemen van de leerlingen uit uw klas. In dit blog delen wij drie activiteiten om samen met uw klas te ondernemen.
Lees verder

Onderzoekend en ontwerpend leren in het basisonderwijs

Geschreven op dinsdag 17 april 2018

Wilt u uw leerlingen uitdagen om met onderzoekend en ontwerpend leren aan de slag te gaan? De Heutink Academie heeft twee e-learningcursussen hierover gelanceerd. U kunt zich hiervoor gratis aanmelden. In dit artikel geven we vast drie tips om gelijk aan de slag te gaan.
Lees verder

Hoe maak ik online leren tot een succes?

Geschreven op donderdag 28 december 2017

Online leren is niet meer weg te denken uit onze maatschappij. Altijd en overal de mogelijkheid hebben om een cursus te volgen, is gewoon ontzettend praktisch. Om dit tot een succes te maken binnen uw organisatie, geven we in dit artikel drie tips.
Lees verder