Leesboek De droomreis van neef Karel | Groep 1/2 | Kinderboekenweek 2019 602150

Onze excuses, dit product is niet meer leverbaar.
Wellicht hebben we een vergelijkbaar product in onze webshop.
Bekijk hier meer artikelen uit dezelfde categorie.
Algemeen

Prentenboek De droomreis van neef Karel.
Dit prentenboek is een kerntitel voor groep 1/2 van de Kinderboekenweek 2019 met het thema Reis mee!Details

Dit boek gaat over De droomreis van neef Karel. Neef Karel de muis vertrekt op wereldreis. Theo, Daatje en Stien mogen niet mee. ‘Veel te gevaarlijk,’ zegt Karel. En dus zwaaien ze hem uit. Maar Karel klimt stiekem weer langs de regenpijp omhoog en verstopt zich op zolder. Daar schrijft hij brieven aan de thuisblijvers, over spannende avonturen met gevaarlijke haaien in verre landen. Over muis Karel die grote dromen heeft over reizen, maar in praktijk niet durft weg te gaan. In zijn hoofd maakt hij de mooiste reizen.…

Bijzonder prentenboek geschreven en geïllustreerd door drie illustratoren (waaronder Rick de Haas, bekend van De Gorgels en Mees Kees) die ieder een van de personages vorm hebben gegeven.

Door augmented reality komt dit boek met een smartphone tot leven. Door het downloaden van de gratis app, krijg je toegang tot het geanimeerde voorleesfimplje en een filmpje over de makers van dit boek. Een bijzonder ervaring!

 

 

 

Kennis & inspiratie

Hoe ervaren gebruikers Pica Typen?

Geschreven op woensdag 8 augustus 2018

Arno Doeswijk, ict-coördinator op OBS De Archipel in Almere en leerkracht van groep 8, deed dit schooljaar met bijna 400 leerlingen voor het eerst mee aan Pica Typen. Lees hier zijn ervaring.
Lees verder

Met Wijzer! maakt u kinderen klaar voor de toekomst

Geschreven op dinsdag 8 mei 2018

Kinderen zijn nieuwsgierig naar de wereld om hen heen. Wijzer! biedt kinderen kennis en leert hen verbanden zien, zodat ze echt iets weten en daardoor meer begrijpen. Wijzer! biedt de kennisbasis die nodig is om zelfstandig verder te ontdekken en verbanden te zien en hecht daarbij aan een realistische inhoud en samenhang.
Lees verder

Wakker de nieuwsgierigheid van uw kinderen aan met De Zaken van Zwijsen

Geschreven op dinsdag 8 mei 2018

De Zaken van Zwijsen spreken tot de verbeelding van kinderen. Wereldzaken, Natuurzaken, Tijdzaken en De Zaken 3-4 vormen samen een compleet voor boeiende lessen rond de zaakvakken. Met weinig voorbereiding en veel gebruikersgemak geeft u aantrekkelijke lessen, gericht op de belevingswereld van kinderen van nu.
Lees verder