Myndr Wolwit HICT2504001

Om Myndr te gebruiken hoef je alleen de switch aan te schaffen en betaal je jaarlijks voor de verbinding met onze servers en support.

ACTIE: Bij aanschaf van de knop is het abonnement inbegrepen t/m 31 december. Vanaf januari wordt daarna jaarlijks € 43,56 in rekening gebracht

Algemeen
Alleen het internet dat je nodig hebt
Met myndr bepaalt de leerkracht zelf waar de leerlingen online toegang tot hebben. Met een simpele draai aan de myndr-knop worden websites en -services geblokkeerd, of weer toegankelijk.

Internet is in het basisonderwijs niet meer weg te denken. Ontzettend handig en leerzaam, maar ook een bron van afleiding en verleiding. Hoe zorg je dat je leerlingen alleen toegang hebben tot dat wat ze nodig hebben?

Tijd om te rekenen?
Oefenwebsites aan. De rest van het internet uit.
Klassikaal uitleg?
Alleen de methodes. Focus op de uitleg.
Werkstuk maken?
Alléén educatieve websites. Niet meer, niet minder.
Log in of maak een account om uw persoonlijke prijs te zien en/of het artikel te bestellen
 

 

 

Kennis & inspiratie

Aan de slag met stop motion video

Geschreven op maandag 20 november 2017

Zo superstrak als de video's van Aardman Studio, dat gaat lastig worden. Maar kinderen kunnen heel goed uit de voeten met stop motion technieken om filmpjes te maken. In dit artikel vertellen we u wat de belangrijkste punten zijn om rekening mee te houden zodat u deze boeiende werkvorm morgen al in kunt zetten.
Lees verder

Chromebook spiekbrief

Geschreven op dinsdag 26 september 2017

Wilt u het maximale halen uit Chromebooks? Download dan onze spiekbrief voor handige tips in één oogopslag.
Lees verder

G Suite for Education: een elftal mogelijkheden

Geschreven op maandag 18 september 2017

Hebben uw leerlingen en leerkrachten al toegang tot G Suite for Education, de gratis digitale gereedschapskist van Google? Met deze apps, die volledig zijn gebouwd voor samenwerken en interactie, zijn scholen in staat dingen te bereiken die een paar jaar geleden nog ondenkbaar waren. Vandaag bekijken we een aantal mogelijke toepassingen van de verschillende apps binnen G Suite for Education.
Lees verder