32 x HP Chromebook 11 G7 | Touchscreen HICT2337904

Onze excuses, dit product is niet meer leverbaar.
Wellicht hebben we een vergelijkbaar product in onze webshop.
Actie | meer dan €2.800,- voordeel
Algemeen

De bundel bestaat uit:

  • 32 HP Chromebooks 11 G7 met touchscreen
  • 32 Google Chrome Education Licenties
  • Een Predia Cart 36 opbergoplossing geschikt voor het veilig opbergen en opladen van uw Chromebooks.

U profiteert met de bundel van meer dan €2.800,- voordeel. Deze bundel is geldig zolang de voorraad strekt.

Omschrijving
Maak leren in en buiten het leslokaal gemakkelijker en stimuleer leerlingen om kritisch te denken en samen te werken met de HP Chromebook 11 G7 EE. Hij is klaar voor het onderwijs met interactieve tools en een robuust ontwerp met aangegoten rubberen randen en een morsbestendig toetsenbord. De HP Chromebook 11 EE beschikt over een 11.6" touchscreen, Intel Celeron N4100 processor, 4 GB werkgeheugen en 32 GB opslagcapaciteit. Het systeem is zeer geschikt voor gebruik door een leerling.
 
Garantie
Op het product zit 2 jaar Pick up and return garantie. Dit betekent dat wij het product kosteloos ophalen voor service. De garantie voor de Chromebooks is uit te breiden.
 
Aanvullende informatie
Dit systeem is te beheren met de MOO Devicebeheer module Chrome en JimmyControl. De licenties voor de Google beheerconsole wordt standaard meegeleverd. De domeinnaam van uw school kunt u doorgeven in het opmerkingenveld wanneer u de bestelling afrond.
 

 

 

Kennis & inspiratie

Aan de slag met stop motion video

Geschreven op maandag 20 november 2017

Zo superstrak als de video's van Aardman Studio, dat gaat lastig worden. Maar kinderen kunnen heel goed uit de voeten met stop motion technieken om filmpjes te maken. In dit artikel vertellen we u wat de belangrijkste punten zijn om rekening mee te houden zodat u deze boeiende werkvorm morgen al in kunt zetten.
Lees verder

Chromebook spiekbrief

Geschreven op dinsdag 26 september 2017

Wilt u het maximale halen uit Chromebooks? Download dan onze spiekbrief voor handige tips in één oogopslag.
Lees verder

G Suite for Education: een elftal mogelijkheden

Geschreven op maandag 18 september 2017

Hebben uw leerlingen en leerkrachten al toegang tot G Suite for Education, de gratis digitale gereedschapskist van Google? Met deze apps, die volledig zijn gebouwd voor samenwerken en interactie, zijn scholen in staat dingen te bereiken die een paar jaar geleden nog ondenkbaar waren. Vandaag bekijken we een aantal mogelijke toepassingen van de verschillende apps binnen G Suite for Education.
Lees verder