HP Chromebook 11 EE G6 | AMD | 32 GB | Touchscreen HICT2272819

Actie | Van €300,- voor €269,- | Tijdelijk met 2 jaar garantie | Op is op
Algemeen

Maak leren in en buiten het leslokaal gemakkelijker en stimuleer leerlingen om kritisch te denken en samen te werken met de HP Chromebook 11 EE G6. 

Hij is klaar voor het onderwijs met interactieve tools en een robuust ontwerp met aangegoten rubberen randen en een morsbestendig toetsenbord. De HP Chromebook 11 EE beschikt over een 11.6" scherm met touchscreen, AMD A4-9120 processor, 4 GB werkgeheugen en 32 GB eMMc opslagcapaciteit. Het systeem is zeer geschikt voor gebruik door een leerling.

Garantie
Op het product zit 2 jaar Pick up and return garantie. Dit betekent dat wij het product kosteloos ophalen voor service.
 
Aanvullende informatie
Dit systeem is te beheren met de MOO Devicebeheer module Chrome en JimmyControl. Indien uw school werkt met de Google beheerconsole heeft u voor uw Chromebook een licentie nodig. De Chrome Education Licentie (HICT1330699) kunt u apart bestellen bij de optie Aanraders. De domeinnaam van uw school kunt u doorgeven in het opmerkingenveld wanneer u de bestelling afrond.
Log in of maak een account om uw persoonlijke prijs te zien en/of het artikel te bestellen
 

 

 

Kennis & inspiratie

Aan de slag met stop motion video

Geschreven op maandag 20 november 2017

Zo superstrak als de video's van Aardman Studio, dat gaat lastig worden. Maar kinderen kunnen heel goed uit de voeten met stop motion technieken om filmpjes te maken. In dit artikel vertellen we u wat de belangrijkste punten zijn om rekening mee te houden zodat u deze boeiende werkvorm morgen al in kunt zetten.
Lees verder

Chromebook spiekbrief

Geschreven op dinsdag 26 september 2017

Wilt u het maximale halen uit Chromebooks? Download dan onze spiekbrief voor handige tips in één oogopslag.
Lees verder

G Suite for Education: een elftal mogelijkheden

Geschreven op maandag 18 september 2017

Hebben uw leerlingen en leerkrachten al toegang tot G Suite for Education, de gratis digitale gereedschapskist van Google? Met deze apps, die volledig zijn gebouwd voor samenwerken en interactie, zijn scholen in staat dingen te bereiken die een paar jaar geleden nog ondenkbaar waren. Vandaag bekijken we een aantal mogelijke toepassingen van de verschillende apps binnen G Suite for Education.
Lees verder