HP 250 | i3 | SSD HICT2211365

Onze excuses, dit product is niet meer leverbaar.
Wellicht hebben we een vergelijkbaar product in onze webshop.
Algemeen

HP staat voor computers met hoogwaardige componenten. De configuraties bij Heutink ICT zijn speciaal samengesteld voor het onderwijs. De HP 250 is een betaalbare 15,6" laptop met een krachtige Intel Core i3 7020U processor, 4 GB werkgeheugen en snelle 128 GB SSD opslag. De computer is zeer geschikt voor gebruik door zowel leerlingen als leerkrachten.

Garantie
Op het product zit 1 jaar Pick up and return garantie. Dit betekent dat wij het product kosteloos ophalen voor service. De garantie voor dit product is uit te breiden.
 
Aanvullende informatie
Dit systeem is te beheren met Deklas.nu en de MOO Devicebeheer modules Traditioneel en Intune.

 

 

 

 

Kennis & inspiratie

Aan de slag met stop motion video

Geschreven op maandag 20 november 2017

Zo superstrak als de video's van Aardman Studio, dat gaat lastig worden. Maar kinderen kunnen heel goed uit de voeten met stop motion technieken om filmpjes te maken. In dit artikel vertellen we u wat de belangrijkste punten zijn om rekening mee te houden zodat u deze boeiende werkvorm morgen al in kunt zetten.
Lees verder

Chromebook spiekbrief

Geschreven op dinsdag 26 september 2017

Wilt u het maximale halen uit Chromebooks? Download dan onze spiekbrief voor handige tips in één oogopslag.
Lees verder

G Suite for Education: een elftal mogelijkheden

Geschreven op maandag 18 september 2017

Hebben uw leerlingen en leerkrachten al toegang tot G Suite for Education, de gratis digitale gereedschapskist van Google? Met deze apps, die volledig zijn gebouwd voor samenwerken en interactie, zijn scholen in staat dingen te bereiken die een paar jaar geleden nog ondenkbaar waren. Vandaag bekijken we een aantal mogelijke toepassingen van de verschillende apps binnen G Suite for Education.
Lees verder