Lenovo 300e Chromebook | 32 GB | Touchscreen HICT2142213

Actie | Van €319,- voor €259,- | Op is op
Algemeen

De stevige Lenovo 300e Chromebook is een compacte 11.6” Chromebook met 360 graden draaibaar touchscreen. De computer beschikt een MediaTek 8173C processor, 4 GB werkgeheugen en 32 GB eMMc opslag.

De computer is zeer geschikt voor gebruik door leerlingen. Dankzij de hoogwaardige rubberen stootrand kan het systeem tegen een stootje. Het beeldscherm is 360 graden scharnierend.

Garantie
Op het product zit 2 jaar Carry in garantie. Dit betekent dat u zelf het product moet opsturen voor service.
 
Aanvullende informatie
Dit systeem is te beheren met de MOO Devicebeheer module Chrome en JimmyControl. Indien uw school werkt met de Google beheerconsole heeft u voor uw Chromebook een licentie nodig. De Chrome Education Licentie (HICT1330699) kunt u apart bestellen bij de optie Aanraders. De domeinnaam van uw school kunt u doorgeven in het opmerkingenveld wanneer u de bestelling afrond.
Log in of maak een account om uw persoonlijke prijs te zien en/of het artikel te bestellen
 

 

 

Kennis & inspiratie

Aan de slag met stop motion video

Geschreven op maandag 20 november 2017

Zo superstrak als de video's van Aardman Studio, dat gaat lastig worden. Maar kinderen kunnen heel goed uit de voeten met stop motion technieken om filmpjes te maken. In dit artikel vertellen we u wat de belangrijkste punten zijn om rekening mee te houden zodat u deze boeiende werkvorm morgen al in kunt zetten.
Lees verder

Chromebook spiekbrief

Geschreven op dinsdag 26 september 2017

Wilt u het maximale halen uit Chromebooks? Download dan onze spiekbrief voor handige tips in één oogopslag.
Lees verder

G Suite for Education: een elftal mogelijkheden

Geschreven op maandag 18 september 2017

Hebben uw leerlingen en leerkrachten al toegang tot G Suite for Education, de gratis digitale gereedschapskist van Google? Met deze apps, die volledig zijn gebouwd voor samenwerken en interactie, zijn scholen in staat dingen te bereiken die een paar jaar geleden nog ondenkbaar waren. Vandaag bekijken we een aantal mogelijke toepassingen van de verschillende apps binnen G Suite for Education.
Lees verder