Acer Chromebook Tab 10 HICT2139399

Algemeen

Acer Chromebook Tab 10 is de eerste tablet met het Chrome OS besturingssysteem. De Chromebook tab is makkelijk mee te nemen en kan een hele schooldag lang worden gebruikt. De accu gaat bij juist gebruik tot wel 9 uur mee. Het beschikt over een 9.7 inch heldere IPS scherm met hoge resolutie. Het systeem beschikt over een Rockchip processor, 4 GB werkgeheugen en 32 GB EMMC opslag. De tablet heeft aan de voor- en achterkant een camera. De computer is zeer geschikt voor gebruik door leerlingen. 

Bijzonder is dat de Acer Chromebook Tab 10 beschikt over een ingebouwde styluspen van Wacom. De styluspen heeft geen batterij en hoef je dus niet op te laden.

Garantie
Op het product zit 1 jaar Carry in garantie. Dit betekent dat u het product moet opsturen voor service.
 
Aanvullende informatie
Dit systeem is te beheren met de MOO Devicebeheer module Chrome en JimmyControl. Indien uw school werkt met de Google beheerconsole heeft u voor uw Chrometab een licentie nodig. De Chrome Education Licentie (HICT1330699) kunt u apart bestellen bij de optie Aanraders. De domeinnaam van uw school kunt u doorgeven in het opmerkingenveld wanneer u de bestelling afrond.
Log in of maak een account om uw persoonlijke prijs te zien en/of het artikel te bestellen
 

 

 

Kennis & inspiratie

Aan de slag met stop motion video

Geschreven op maandag 20 november 2017

Zo superstrak als de video's van Aardman Studio, dat gaat lastig worden. Maar kinderen kunnen heel goed uit de voeten met stop motion technieken om filmpjes te maken. In dit artikel vertellen we u wat de belangrijkste punten zijn om rekening mee te houden zodat u deze boeiende werkvorm morgen al in kunt zetten.
Lees verder

Chromebook spiekbrief

Geschreven op dinsdag 26 september 2017

Wilt u het maximale halen uit Chromebooks? Download dan onze spiekbrief voor handige tips in één oogopslag.
Lees verder

G Suite for Education: een elftal mogelijkheden

Geschreven op maandag 18 september 2017

Hebben uw leerlingen en leerkrachten al toegang tot G Suite for Education, de gratis digitale gereedschapskist van Google? Met deze apps, die volledig zijn gebouwd voor samenwerken en interactie, zijn scholen in staat dingen te bereiken die een paar jaar geleden nog ondenkbaar waren. Vandaag bekijken we een aantal mogelijke toepassingen van de verschillende apps binnen G Suite for Education.
Lees verder