Pico Piccolo | Oefenbox Taal/ spelling | Groep 6 605366

Onze excuses, dit product is niet meer leverbaar.
Wellicht hebben we een vergelijkbaar product in onze webshop.
Bekijk hier meer artikelen uit dezelfde categorie.
Algemeen
Oefenbox taal/spelling van Pico Picollo voor groep 6. De box bevat in totaal acht sets met 16 speelse en overzichtelijke kaarten (128 kaarten in totaal). De sets zijn verdeeld onder Woordenschat (2 sets), Spelling (2 sets), Taalbeschouwing (2 sets) Communicatie (1 set) en Puzzelen (1 set).


Details
Zelf-controlerend en zelf-corrigerend leerspel voor jaargroep 3 t/m 8. Pico Picollo bestaat uit een spelbord en uit opdrachtkaarten. De opdrachtkaart wordt in het spelbord geschoven. Het kind schuift het juiste kleur rondje naar de juiste plek. Zijn alle opdrachten gedaan, dan kan de opdrachtkaart worden omgedraaid en de antwoorden gecontroleerd. Er zijn 2 spelborden: Pico Picollo (groen) met 10 opdrachten per kaart (voor groep 3 t/m 6) en Maximo (rood) met 18 opdrachten per kaart (voor groep 6 t/m 8). De opdrachtkaarten zijn tegenwoordig verpakt in boxen.
 

 

 

Kennis & inspiratie

Hoe ervaren gebruikers Pica Typen?

Geschreven op woensdag 8 augustus 2018

Arno Doeswijk, ict-coördinator op OBS De Archipel in Almere en leerkracht van groep 8, deed dit schooljaar met bijna 400 leerlingen voor het eerst mee aan Pica Typen. Lees hier zijn ervaring.
Lees verder

Met Wijzer! maakt u kinderen klaar voor de toekomst

Geschreven op dinsdag 8 mei 2018

Kinderen zijn nieuwsgierig naar de wereld om hen heen. Wijzer! biedt kinderen kennis en leert hen verbanden zien, zodat ze echt iets weten en daardoor meer begrijpen. Wijzer! biedt de kennisbasis die nodig is om zelfstandig verder te ontdekken en verbanden te zien en hecht daarbij aan een realistische inhoud en samenhang.
Lees verder

Wakker de nieuwsgierigheid van uw kinderen aan met De Zaken van Zwijsen

Geschreven op dinsdag 8 mei 2018

De Zaken van Zwijsen spreken tot de verbeelding van kinderen. Wereldzaken, Natuurzaken, Tijdzaken en De Zaken 3-4 vormen samen een compleet voor boeiende lessen rond de zaakvakken. Met weinig voorbereiding en veel gebruikersgemak geeft u aantrekkelijke lessen, gericht op de belevingswereld van kinderen van nu.
Lees verder