Power puzzel | Set à 4 | Educo 523305

Onze excuses, dit product is niet meer leverbaar.
Wellicht hebben we een vergelijkbaar product in onze webshop.
Bekijk hier meer artikelen uit dezelfde categorie.
Algemeen

De AR apps bevatten een serie educatieve oefeningen voor de uitbreiding van de woordenschat (verhaaltjes, rijmpjes en liedjes), maar ook opdrachten voor de fijne motoriek (voorbereidende schrijfoefeningen) en oefeningen met vormen en kleuren.  Inhoud: Power puzzels - set van 4. Bij alle 4 puzzels kunt u een AR app downloaden in de app store.

Benieuwd hoe dit werkt? Klik dan hier. U kunt de bijbehorende App gratis downloaden in zowel de App- als de Google playstore onder de naam: Power puzzle. Daarnaast kunt u de startmarkeringen downloaden (zie download onder de productafbeelding). Als u de App en de startmarkeringen gedownload heeft kunt u aan de slag!Details

Een unieke reeks van stoere puzzels. De thema's hebben allemaal te maken met kracht en spanning. Formaat: 40 x 28 cm (l x b).

 

 

 

Kennis & inspiratie

Handen uit de mouwen en de kweektafel in met deze moestuintjesuitdagingen

Geschreven op donderdag 13 april 2017

Experimenteren met aarde en water? De wonderen der natuur ontdekken? Ga heel laagdrempelig met de kinderen aan de slag met onderzoekend en ontwerpend leren met de uitdagende lesbrieven van Ontdek het zelf. Deze maand weer vijf nieuwe lesbrieven rondom het toepasselijke thema moestuintjes.
Lees verder

Nieuwe media inzetten in de CKV-les

Geschreven op maandag 20 juni 2016

Nieuwe mediatools bevatten vaak een schat aan creatieve mogelijkheden. Dit maakt dat de kunst- en cultuurlessen zich uitstekend lenen voor de inzet van (nieuwe) media waardoor u uw leerlingen al doende mediawijzer maakt. De kunst is om het inzetten van media niet als doel op zich te zien, maar als een van de mogelijke middelen binnen de ontwerpcyclus.
Lees verder

SPECIAAL VOOR VO: catalogus & STEAM-magazine!

Geschreven op dinsdag 10 mei 2016

Vers van de pers: productcatalogus en glossy magazine! Dit jaar ontvangen de voortgezet onderwijs scholen in Nederland naast een nieuwe productcatalogus ook een cadeautje: het eerste STEAM-magazine. Een glossy magazine boordevol inspiratie, interviews, proefjes en producten over wetenschap, techniek, science, kunst en cultuur.
Lees verder