Onderbouwd Klassepakket | Praatstoel | Educo 523126

Onze excuses, dit product is niet meer leverbaar.
Wellicht hebben we een vergelijkbaar product in onze webshop.
Bekijk hier meer artikelen uit dezelfde categorie.
Algemeen

De Praatstoel is ontwikkeld om op een actieve manier met woordenschat bezig te zijn. De stoel kan gebruikt worden om bijv. een verhaal, boekpresentatie of spreekbeurt op te laten geven. De zitting van de stoel is tevens een klep die geopend kan worden. Onder deze klep kan het kind ondersteunend materiaal opbergen. Bij de Praatstoel is de handpop 'Kletskous' los verkrijgbaar (523.128). Deze past precies door het gat linksboven in de Praatstoel. Praatstoel behoort tot het Klassepakket van Onderbouwd; de uitbreiding van het Onderbouwd Basisset (649.900).

 

 

 

Kennis & inspiratie

Recensie: Magnetisch ontwerpbord van Educo

Geschreven op dinsdag 19 februari 2019

Natascha Boertien is leerkracht in groep 3/4 en heeft het Magnetisch ontwerpbord getest in haar klas. Benieuwd naar haar ervaringen in de klas? Lees er alles over in haar blog.
Lees verder

Dier doku: een goede aanvulling op de spelletjeskast

Geschreven op donderdag 26 april 2018

Voor wij-spelen.nl heeft Aletta Geuze Dier doku in haar klas ingezet. "Dier doku heeft een net wat andere insteek dan de meeste spellen". Lees haar recensie.
Lees verder

Haal meer uit: Figurovorm van Educo

Geschreven op woensdag 11 oktober 2017

In de "Haal meer uit ..." serie laten we voorbeelden uit de praktijk zien om net dat beetje verdieping te geven aan onze bestaande materialen. Vandaag laat juf Janet zien hoe u een eigen draai geeft aan Figurovorm van Educo.
Lees verder