Deken Soft Stuff | Baby 119267

Onze excuses, dit product is niet meer leverbaar.
Wellicht hebben we een vergelijkbaar product in onze webshop.
Bekijk hier meer artikelen uit dezelfde categorie.
Algemeen
Baby. Formaat: 70 x 90 cm.


Details
Doordat deken en laken in het geheel aan elkaar verbonden zijn, kan het kind niet meer verstrikt raken in een wirwar van lakens en dekens. Bovendien is een bedje (goed) opmaken nog nooit zo eenvoudig geweest. Na gebruik zijn de dekens eenvoudig en snel te luchten (over de rand van het bed) en eventueel op te bergen, waardoor de slaapafdeling altijd netjes oogt. Soft Stuff dekentjes zijn met name uitgebreid getest door de kraamzorg, kinderopvang en worden aanbevolen, mede dankzij de veiligheid, de kwaliteit en het gebruiksgemak.
Kleur: ecru.
Om een lange levensduur te waarborgen geeft de producent u een onderhoudsadvies bij het dekentje, bewaar deze goed! (zie ook wasetiket).
Mocht er een lusje losgetrokken zijn dan adviseren wij dit met een schaar af te knippen, nooit de draad eruit trekken!
 

 

 

Kennis & inspiratie

Handen uit de mouwen en de kweektafel in met deze moestuintjesuitdagingen

Geschreven op donderdag 13 april 2017

Experimenteren met aarde en water? De wonderen der natuur ontdekken? Ga heel laagdrempelig met de kinderen aan de slag met onderzoekend en ontwerpend leren met de uitdagende lesbrieven van Ontdek het zelf. Deze maand weer vijf nieuwe lesbrieven rondom het toepasselijke thema moestuintjes.
Lees verder

Nieuwe media inzetten in de CKV-les

Geschreven op maandag 20 juni 2016

Nieuwe mediatools bevatten vaak een schat aan creatieve mogelijkheden. Dit maakt dat de kunst- en cultuurlessen zich uitstekend lenen voor de inzet van (nieuwe) media waardoor u uw leerlingen al doende mediawijzer maakt. De kunst is om het inzetten van media niet als doel op zich te zien, maar als een van de mogelijke middelen binnen de ontwerpcyclus.
Lees verder

SPECIAAL VOOR VO: catalogus & STEAM-magazine!

Geschreven op dinsdag 10 mei 2016

Vers van de pers: productcatalogus en glossy magazine! Dit jaar ontvangen de voortgezet onderwijs scholen in Nederland naast een nieuwe productcatalogus ook een cadeautje: het eerste STEAM-magazine. Een glossy magazine boordevol inspiratie, interviews, proefjes en producten over wetenschap, techniek, science, kunst en cultuur.
Lees verder