Deken Soft Stuff | Dreumes/peuter 119266

Algemeen
Dreumes/peuter. Formaat: 105 x 125 cm.


Details
Doordat deken en laken in het geheel aan elkaar verbonden zijn, kan het kind niet meer verstrikt raken in een wirwar van lakens en dekens. Bovendien is een bedje (goed) opmaken nog nooit zo eenvoudig geweest. Na gebruik zijn de dekens eenvoudig en snel te luchten (over de rand van het bed) en eventueel op te bergen, waardoor de slaapafdeling altijd netjes oogt. Soft Stuff dekentjes zijn met name uitgebreid getest door de kraamzorg, kinderopvang en worden aanbevolen, mede dankzij de veiligheid, de kwaliteit en het gebruiksgemak.
Kleur: ecru.
Om een lange levensduur te waarborgen geeft de producent u een onderhoudsadvies bij het dekentje, bewaar deze goed! (zie ook wasetiket).
Mocht er een lusje losgetrokken zijn dan adviseren wij dit met een schaar af te knippen, nooit de draad eruit trekken!
Log in of maak een account om uw persoonlijke prijs te zien en/of het artikel te bestellen
 

 

 

Kennis & inspiratie

Uitgelicht | Twee populaire leerlingsets in het VO

Geschreven op woensdag 14 april 2021

Wij hebben twee populaire leerlingsets uitgelicht. Het is goed om alvast voorzichtig naar komend schooljaar te kijken. Om de leerlingen goed te kunnen faciliteren, is het verstandig om u op tijd te verzekeren van leerlingsets.
Lees verder

Maak kennis met Heutink’s nieuwe huismerklijn kwaliteitsmeubels

Geschreven op woensdag 3 februari 2021

Maak kennis met de nieuwe Heutink huismerklijn kantoormeubilair. Een complete lijn met meubels voor allerlei soorten werkplekken, ongeacht locatie, functie of gebruiker. De nieuwe huismerklijn kantoormeubilair bekijkt u in onze eerste kantoorbrochure.
Lees verder

De White Corner boekenplank

Geschreven op woensdag 21 oktober 2020

Kent u de White Corner boekenplank al? Het is een modulaire oplossing voor iedere leeromgeving. De plank is leverbaar in alle RAL-kleuren en gemakkelijk te monteren. Een aanwinst voor uw school.
Lees verder