LEGO® Education | 45110 BuildToExpress 90444

Onze excuses, dit product is niet meer leverbaar.
Wellicht hebben we een vergelijkbaar product in onze webshop.
Bekijk hier meer artikelen uit dezelfde categorie.
Algemeen

BuildToExpress maakt gebruik van de traditionele LEGO steentjes om het creatieve denken, de fantasie en de communicatie van kinderen te ontwikkelen. Het programma zet zorgvuldig gekozen LEGO elementen in om kinderen modellen te laten bouwen die hun begrip van allerlei concepten, zowel concrete als abstracte, weergeven. Ze kunnen bijvoorbeeld een personage uit een verhaal weergeven, een historische gebeurtenis maar ook een abstract concept als respect of boosheid. Kinderen luisteren, denken, werken samen en lossen problemen op. Ze denken na over hun gevoelens en leren deze verbaal en nonverbaal te uiten. BuildToExpress geeft alle kinderen gelijke kansen om zich te uiten en effectiever te communiceren.
Inhoud: 200 elementen.
Wordt geleverd in een opbergbox.

Klik hier voor meer informatie over trainingen en workshops van LEGO Education.

Bij de LEGO® producten kunt u gebruikmaken van GRATIS basissoftware. Klik hier voor deze gratis Educatieve basissoftware.

 

 

 

Kennis & inspiratie

Ontdek Het Zelf: Olympische Spelen

Geschreven op donderdag 4 januari 2018

Combineer de Olympische Spelen met lessen in onderzoekend en ontwerpend leren. De uitdagingen van Ontdek Het Zelf geven u de mogelijkheid om op een actieve en laagdrempelige manier hier mee aan de slag te gaan. Ontwerp de beste curlingsteen, ontdek hoe aerodynamica je sneller kan laten bewegen en experimenteer met warmte en kou.
Lees verder

Computational thinking met LEGO® Education WeDO 2.0

Geschreven op maandag 18 september 2017

De meesten zullen de bekende, gekleurde steentjes nog wel kennen uit hun jeugd of gebruiken ze nu in de klas. Onder andere als bouwblokken voor constructies. LEGO Education, de onderwijs poot van LEGO, zet de eindeloze mogelijkheden van de LEGO stenen in om ook andere leerdoelen in bijvoorbeeld natuur en ruimte te bereiken.
Lees verder

Handen uit de mouwen en de kweektafel in met deze moestuintjesuitdagingen

Geschreven op donderdag 13 april 2017

Experimenteren met aarde en water? De wonderen der natuur ontdekken? Ga heel laagdrempelig met de kinderen aan de slag met onderzoekend en ontwerpend leren met de uitdagende lesbrieven van Ontdek het zelf. Deze maand weer vijf nieuwe lesbrieven rondom het toepasselijke thema moestuintjes.
Lees verder