LEGO® Education | 45110 BuildToExpress 90444

Onze excuses, dit product is niet meer leverbaar.
Wellicht hebben we een vergelijkbaar product in onze webshop.
Bekijk hier meer artikelen uit dezelfde categorie.
Algemeen

BuildToExpress maakt gebruik van de traditionele LEGO steentjes om het creatieve denken, de fantasie en de communicatie van kinderen te ontwikkelen. Het programma zet zorgvuldig gekozen LEGO elementen in om kinderen modellen te laten bouwen die hun begrip van allerlei concepten, zowel concrete als abstracte, weergeven. Ze kunnen bijvoorbeeld een personage uit een verhaal weergeven, een historische gebeurtenis maar ook een abstract concept als respect of boosheid. Kinderen luisteren, denken, werken samen en lossen problemen op. Ze denken na over hun gevoelens en leren deze verbaal en nonverbaal te uiten. BuildToExpress geeft alle kinderen gelijke kansen om zich te uiten en effectiever te communiceren.
Inhoud: 200 elementen.
Wordt geleverd in een opbergbox.

Klik hier voor meer informatie over trainingen en workshops van LEGO Education.

Bij de LEGO® producten kunt u gebruikmaken van GRATIS basissoftware. Klik hier voor deze gratis Educatieve basissoftware.

 

 

 

Kennis & inspiratie

Twickto: constructiespeelgoed voor oneindig bouwplezier

Geschreven op maandag 30 april 2018

Twickto is hèt constructiespeelgoed voor oneindig speelplezier. Het is niet alleen erg leuk, maar het stimuleert ook talentontwikkeling. Voor wij-spelen.nl heeft Liesbeth Simonse de Educatieve Set L van Twickto onder de loep genomen. Hoe reageerden de kinderen uit haar klas op de gekleurde bouwstenen? En konden ze overweg met de Twicks, Bricks en Twicktool? Lees de hele recensie hier.
Lees verder

In levende lijve | Nieuwe uitdagingen van Ontdek Het Zelf

Geschreven op woensdag 4 april 2018

Als groep 3 en 4 een hulpdier voor de tuinman moeten ontwerpen, kunnen daar de wonderlijkste resultaten uitkomen. Via onderzoekend en ontwerpend leren gaan leerlingen betekenisvol aan de slag met uiteenlopende onderwerpen. De nieuwe serie uitdagingen van Ontdek het zelf heeft als thema 'In levende lijve'.
Lees verder

Ontdek Het Zelf: Olympische Spelen

Geschreven op donderdag 4 januari 2018

Combineer de Olympische Spelen met lessen in onderzoekend en ontwerpend leren. De uitdagingen van Ontdek Het Zelf geven u de mogelijkheid om op een actieve en laagdrempelige manier hier mee aan de slag te gaan. Ontwerp de beste curlingsteen, ontdek hoe aerodynamica je sneller kan laten bewegen en experimenteer met warmte en kou.
Lees verder