Wereld minifiguren | LEGO® Education | 45011 | DUPLO® 90207

Algemeen

Een set met 16 karakteristieke minifiguren van DUPLO®. Deze set is geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar.

Leer doelen:

  • begrip en respect ontwikkelen voor verschillende behoeftes, standpunten, culturen en geloofsovertuigingen
  • een gevoel van eigenwaarde ontwikkelen als lid van een samenleving
  • vrijuit spreken over belevenissen in de samenleving

U krijgt geleverd: De set 45011 van LEGO® Education DUPLO met 16 wereldse figuren.Details

Kinderen kunnen er taferelen uit het dagelijkse, multiculturele leven mee naspelen. U kunt de kinderen zelfstandig met de set laten spelen, maar u kunt het ook in de les gebruiken voor een groepsgesprek over het respecteren van overeenkomsten en verschillen tussen mensen.

Met behulp van deze interessante set worden kinderen zich bewust van cultuur- en leeftijdsverschillen en leren ze de verschillende behoeften, standpunten, culturen en geloofsovertuigingen van mensen kennen. 

Deze DUPLO® Wereldfamilie is uitermate geschikt voor de kinderopvang, jeugddiensten, jeugdzorg, kleuterscholen danwel als aanvulling op de collectie thuis.

In het kort:

  • set met 16 figuurtjes
  • DUPLO
  • vanaf 2 jaar
Log in of maak een account om uw persoonlijke prijs te zien en/of het artikel te bestellen
 

 

 

Kennis & inspiratie

Twickto: constructiespeelgoed voor oneindig bouwplezier

Geschreven op maandag 30 april 2018

Twickto is hèt constructiespeelgoed voor oneindig speelplezier. Het is niet alleen erg leuk, maar het stimuleert ook talentontwikkeling. Voor wij-spelen.nl heeft Liesbeth Simonse de Educatieve Set L van Twickto onder de loep genomen. Hoe reageerden de kinderen uit haar klas op de gekleurde bouwstenen? En konden ze overweg met de Twicks, Bricks en Twicktool? Lees de hele recensie hier.
Lees verder

Juf Esther en juf Nienke nemen u mee naar buiten

Geschreven op maandag 26 maart 2018

Niet alleen in de pauze, maar ook tijdens de reken- of taalles naar buiten? Juf Esther en Nienke nemen elke vrijdag de leerlingen mee naar buiten en delen hun leuke ideeën graag met anderen. Via handige video’s brengen ze de les in beeld. Toch liever een les op papier? Download ‘m hier.
Lees verder

Spelen met ballen, parachutes of balanceerringen, maar dan anders!

Geschreven op maandag 26 maart 2018

Op zoek naar leuke spelactiviteiten voor in de opvang of voor in de gymzaal? Matthijs Jansen van De Spelles is met onze materialen aan de slag gegaan en heeft een aantal leuke spelsuggesties bedacht die net even anders zijn dan we gewend zijn. Benieuwd naar zijn spelsuggesties?
Lees verder