Eenvoudige machines | LEGO® Education | 9689 90190

Algemeen

Deze set geeft de kinderen meer inzicht in de werking van tandwielen, wielen en assen, hefbomen en katrollen. Inclusief een boekje met bouwinstructies (geheel in kleur) voor 16 principemodellen, 4 primaire modellen en 4 probleemoplossende modellen.

  • Inhoud: 204 onderdelen
  • leeftijd: vanaf 7 jaar

U krijgt geleverd: 1 set Eenvoudige machines van LEGO® Education.Details

Deze set omvat een assortiment bouwstenen en tandwielen, wielen en assen, hefbomen en katrollen. Gebruik deze set samen met het meegeleverde curriculumpakket om leerlingen te betrekken bij het onderzoek en het beter begrip van de werking van eenvoudige en gecombineerde machines die zijn terug te vinden in het dagelijks leven. Het ondersteunende materiaal dat met dit curriculumpakket wordt meegeleverd omvat ook een gids voor de leerkracht en werkbladen voor leerlingen.

In het kort

  • waarnemen en onderzoeken van eenvoudige mechanismen: tandwielen, wielen, assen, hefbomen en katrollen
  • volgen van een ontwerpopdracht als onderdeel van technische ontwerpprocessen
  • onderzoeken en werken via observaties, redeneringen, voorspelllingen, reflectie en kritisch denken
  • vanaf 7 jaar
Log in of maak een account om uw persoonlijke prijs te zien en/of het artikel te bestellen
 

 

 

Kennis & inspiratie

Het vakantiehuis | Nieuwe uitdagingen van Ontdek het zelf!

Geschreven op donderdag 5 juli 2018

Er zijn vijf nieuwe uitdagingen voor Ontdek het zelf beschikbaar. Gebruik ze om in de laatste dagen voor de zomervakantie een prikkelende les te geven. Of download ze nu alvast voor het komend jaar.
Lees verder

Twickto: constructiespeelgoed voor oneindig bouwplezier

Geschreven op maandag 30 april 2018

Twickto is hèt constructiespeelgoed voor oneindig speelplezier. Het is niet alleen erg leuk, maar het stimuleert ook talentontwikkeling. Voor wij-spelen.nl heeft Liesbeth Simonse de Educatieve Set L van Twickto onder de loep genomen. Hoe reageerden de kinderen uit haar klas op de gekleurde bouwstenen? En konden ze overweg met de Twicks, Bricks en Twicktool? Lees de hele recensie hier.
Lees verder

In levende lijve | Nieuwe uitdagingen van Ontdek Het Zelf

Geschreven op woensdag 4 april 2018

Als groep 3 en 4 een hulpdier voor de tuinman moeten ontwerpen, kunnen daar de wonderlijkste resultaten uitkomen. Via onderzoekend en ontwerpend leren gaan leerlingen betekenisvol aan de slag met uiteenlopende onderwerpen. De nieuwe serie uitdagingen van Ontdek het zelf heeft als thema 'In levende lijve'.
Lees verder