LEGO® Education | 45020 Stenenset 90110

Algemeen

Met deze set van LEGO® Education kunnen kinderen allerlei fantasierijke ideeën nabouwen met Legostenen. De meegeleverde bouwkaarten kunnen als inspiratie voor de kinderen dienen tijdens het bouwen. Deze set is geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar en ouder.

U krijgt geleverd:

  • 1000 stenen
  • 1 activiteitenkaart me 5 ideeën
  • 8 tweezijdige bouwkaarten voor hulp en inspiratie
  • 3 online video's met activiteiten
  • verschillende downloads ter ondersteuning


Details

Stimuleer de nieuwsgierigheid van kinderen om te verkennen en te leren met het veelzijdige stenenset. Kinderen ontwikkelen de fijne motoriek terwijl ze aan het bouwen zijn. Met LEGO® DUPLO® stenen kunnen leerprocessen spelenderwijs worden gestimuleerd. Dit didactisch materiaal is uitermate geschikt voor peuterspeelzalen en kinderdagverblijven. Deze set is uitstekend geschikt als aanvulling bij uw bestaande LEGO DUPLO-sets.

In het kort:

  • Lego Duplo
  • 20 onderdelen
  • aanvulset, maar ook zelfstandig te gebruiken
Log in of maak een account om uw persoonlijke prijs te zien en/of het artikel te bestellen
 

 

 

Kennis & inspiratie

Recensie: Magnetisch ontwerpbord van Educo

Geschreven op dinsdag 19 februari 2019

Natascha Boertien is leerkracht in groep 3/4 en heeft het Magnetisch ontwerpbord getest in haar klas. Benieuwd naar haar ervaringen in de klas? Lees er alles over in haar blog.
Lees verder

Twickto: constructiespeelgoed voor oneindig bouwplezier

Geschreven op maandag 30 april 2018

Twickto is hèt constructiespeelgoed voor oneindig speelplezier. Het is niet alleen erg leuk, maar het stimuleert ook talentontwikkeling. Voor wij-spelen.nl heeft Liesbeth Simonse de Educatieve Set L van Twickto onder de loep genomen. Hoe reageerden de kinderen uit haar klas op de gekleurde bouwstenen? En konden ze overweg met de Twicks, Bricks en Twicktool? Lees de hele recensie hier.
Lees verder

Juf Esther en juf Nienke nemen u mee naar buiten

Geschreven op maandag 26 maart 2018

Niet alleen in de pauze, maar ook tijdens de reken- of taalles naar buiten? Juf Esther en Nienke nemen elke vrijdag de leerlingen mee naar buiten en delen hun leuke ideeën graag met anderen. Via handige video’s brengen ze de les in beeld. Toch liever een les op papier? Download ‘m hier.
Lees verder