ACTIE: Simpele en aangedreven machines | LEGO® Education | 9686 90068

Onze excuses, dit product is niet meer leverbaar.
Als alternatief kunt u artikel 90827 bestellen.
Algemeen

Simpele en aangedreven machines van LEGO® Education. Gebruik deze set om kinderen de fundamenten bij te brengen van simpele en aangedreven machines, structuren en mechanismen.

  • inhoud: 396 elementen
  • inclusief bouwinstructies
  • leeftijd: vanaf 8 jaar

U krijgt geleverd: 1 set Simpele en aangedreven machines.Details

Deze set omvat een assortiment bouwstenen en curriculummateriaal voor het onderzoeken van ontwerptekeningen van meer geavanceerde mechanismen, structuren en krachten. Inclusief een boekje met bouwinstructies (geheel in kleur) voor 10 principemodellen en 18 primaire modellen. Gebruik deze set samen met het meegeleverde curriculumpakket om leerlingen de basis bij te brengen van eenvoudige en motorgestuurde machines, structuren en mechanismen. Het curriculumpakket bevat volledige lessen, uitbreidingsactiviteiten en taken om problemen op te lossen, een gids voor leerkrachten en werkbladen voor leerlingen.  

In het kort

  • basis voor aangedreven machines, structuren en mechanismen
  • inclusief bouwinstructies
  • u kunt gebruikmaken van de gratis basissoftware
  • leeftijd vanaf 8 jaar      
 

 

 

Kennis & inspiratie

Techniekdocent over de opkomst van tech-ruimtes

Geschreven op maandag 3 mei 2021

Vroeger was er een technieklokaal vol figuurzagen, kolomboren en soldeerbouten. Hier bereiden leerlingen zich voor op de bovenbouw. Maar de tijd staat stil in het technieklokaal terwijl de technieksector snel verandert. Ewout Warringa is techniekdocent en vertelt over tech-ruimtes in het onderwijs.
Lees verder

VR als aanvulling op bestaande lesprogramma’s in het voortgezet onderwijs

Geschreven op woensdag 31 maart 2021

Emagine is het enige platform dat virtueel lesmateriaal aanbiedt volgende de officiële lesstof. De lessen sluiten aan op reeds bestaande lesmethoden en scholen kunnen deze lessen afnemen via het online Emagine-platform.
Lees verder

Tips en materialen voor het leren op afstand, speciaal voor het voortgezet onderwijs

Geschreven op donderdag 16 april 2020

Scholen, leraren en schoolleiders zitten niet bij de pakken neer maar zijn vol aan de slag om onderwijs op afstand te organiseren. Ook wij ondersteunen daarin waar we kunnen met voor het succesvol organiseren van online lessen, een optimale voorbereiding op het nieuwe schooljaar én educatieve oplossingen voor uw leerlingen.
Lees verder