Bloxels | Edu 23014

Neem voor de Bloxels Edu HUB contact op met uw adviseur.
Algemeen

Bloxels Edu. Verander je verhaal in een videospel! Bloxels EDU is het meest intuïtieve platform voor het maken van videogames in de klas. Wanneer kinderen games bouwen, worden ze de schrijvers, ontwerpers en ontwikkelaars van hun eigen interactieve verhalen. Bloxels EDU-middelen moedigen samenwerking aan en begeleiden kinderen door een ontwerpproces. Met behulp van het Bloxels-spelbord en -blokken maken de kinderen hun eigen 13-bits lay-outs, personages en speelvelden voor hun spel. Met de Bloxels EDU-app kunnen studenten hun fysieke creaties onmiddellijk in een digitaal spel veranderen. In de app kunnen ze alles bewerken en aanpassen – zien hoe het eruit ziet en hoe elementen communiceren en zich gedragen.

Inhoud:

  • 5 Gameboards
  • 2000 Blocks
  • Toegang tot de EDU Hub middels een unieke code (wordt digitaal nagestuurd samen met het digitale handboek) 

U krijgt geleverd: 1 set Bloxels Edu.Details

Kinderen hebben de mogelijkheid om met hun games rijke, dynamische verhalen te maken. Ze kunnen verhaalblokken gebruiken om verhalen te vertellen, logica puzzels maken met actieblokken en hun personages transformeren met power-ups. Met behulp van de klassenbibliotheek kunnen ze hun creaties privé delen met de klas. Door in teamverband te werken, kunnen kinderen snel samenwerken aan hun lay-outs, personages en speelvelden.

De Bloxels EDU HUB is de essentiële tool die leerkrachten nodig hebben om Bloxels in hun klas te gebruiken. Maak snel individuele accounts of maak in één stap een hele klas aan. Bekijk de bibliotheek van een kind en volg de voortgang in realtime. Bekijk eenvoudig de verhalen en ontwerpen. Moedig kinderen aan hun doelen te bereiken door beloningsbadges te maken en uit te reiken. Stuur een hele klas een bericht of stuur individuele feedback op elk gewenst moment. Bloxels EDU App en HUB zijn gebouwd voor verschillende besturingssystemen, waaronder Android, iOS en ChromeOS. 

In het kort

  • Maak je eigen games
  • deel je games eenvoudig met de rest van de klas
  • volg de voortgang van wat kinderen maken in de Edu HUB
Log in of maak een account om uw persoonlijke prijs te zien en/of het artikel te bestellen
 

 

 

Kennis & inspiratie

Het vakantiehuis | Nieuwe uitdagingen van Ontdek het zelf!

Geschreven op donderdag 5 juli 2018

Er zijn vijf nieuwe uitdagingen voor Ontdek het zelf beschikbaar. Gebruik ze om in de laatste dagen voor de zomervakantie een prikkelende les te geven. Of download ze nu alvast voor het komend jaar.
Lees verder

Twickto: constructiespeelgoed voor oneindig bouwplezier

Geschreven op maandag 30 april 2018

Twickto is hèt constructiespeelgoed voor oneindig speelplezier. Het is niet alleen erg leuk, maar het stimuleert ook talentontwikkeling. Voor wij-spelen.nl heeft Liesbeth Simonse de Educatieve Set L van Twickto onder de loep genomen. Hoe reageerden de kinderen uit haar klas op de gekleurde bouwstenen? En konden ze overweg met de Twicks, Bricks en Twicktool? Lees de hele recensie hier.
Lees verder

In levende lijve | Nieuwe uitdagingen van Ontdek Het Zelf

Geschreven op woensdag 4 april 2018

Als groep 3 en 4 een hulpdier voor de tuinman moeten ontwerpen, kunnen daar de wonderlijkste resultaten uitkomen. Via onderzoekend en ontwerpend leren gaan leerlingen betekenisvol aan de slag met uiteenlopende onderwerpen. De nieuwe serie uitdagingen van Ontdek het zelf heeft als thema 'In levende lijve'.
Lees verder