Bloxels | Edu 23014

Onze excuses, dit product is niet meer leverbaar.
Wellicht hebben we een vergelijkbaar product in onze webshop.
Bekijk hier meer artikelen uit dezelfde categorie.
Neem voor de Bloxels Edu HUB contact op met uw adviseur.
Algemeen

Bloxels Edu. Verander je verhaal in een videospel! Bloxels EDU is het meest intuïtieve platform voor het maken van videogames in de klas. Wanneer kinderen games bouwen, worden ze de schrijvers, ontwerpers en ontwikkelaars van hun eigen interactieve verhalen. Bloxels EDU-middelen moedigen samenwerking aan en begeleiden kinderen door een ontwerpproces. Met behulp van het Bloxels-spelbord en -blokken maken de kinderen hun eigen 13-bits lay-outs, personages en speelvelden voor hun spel. Met de Bloxels EDU-app kunnen studenten hun fysieke creaties onmiddellijk in een digitaal spel veranderen. In de app kunnen ze alles bewerken en aanpassen – zien hoe het eruit ziet en hoe elementen communiceren en zich gedragen.

Inhoud:

  • 5 Gameboards
  • 2000 Blocks
  • Toegang tot de EDU Hub middels een unieke code (wordt digitaal nagestuurd samen met het digitale handboek) 

U krijgt geleverd: 1 set Bloxels Edu.Details

Kinderen hebben de mogelijkheid om met hun games rijke, dynamische verhalen te maken. Ze kunnen verhaalblokken gebruiken om verhalen te vertellen, logica puzzels maken met actieblokken en hun personages transformeren met power-ups. Met behulp van de klassenbibliotheek kunnen ze hun creaties privé delen met de klas. Door in teamverband te werken, kunnen kinderen snel samenwerken aan hun lay-outs, personages en speelvelden.

De Bloxels EDU HUB is de essentiële tool die leerkrachten nodig hebben om Bloxels in hun klas te gebruiken. Maak snel individuele accounts of maak in één stap een hele klas aan. Bekijk de bibliotheek van een kind en volg de voortgang in realtime. Bekijk eenvoudig de verhalen en ontwerpen. Moedig kinderen aan hun doelen te bereiken door beloningsbadges te maken en uit te reiken. Stuur een hele klas een bericht of stuur individuele feedback op elk gewenst moment. Bloxels EDU App en HUB zijn gebouwd voor verschillende besturingssystemen, waaronder Android, iOS en ChromeOS. 

In het kort

  • Maak je eigen games
  • deel je games eenvoudig met de rest van de klas
  • volg de voortgang van wat kinderen maken in de Edu HUB
 

 

 

Kennis & inspiratie

Tips en materialen voor het leren op afstand, speciaal voor het voortgezet onderwijs

Geschreven op donderdag 16 april 2020

Scholen, leraren en schoolleiders zitten niet bij de pakken neer maar zijn vol aan de slag om onderwijs op afstand te organiseren. Ook wij ondersteunen daarin waar we kunnen met voor het succesvol organiseren van online lessen, een optimale voorbereiding op het nieuwe schooljaar én educatieve oplossingen voor uw leerlingen.
Lees verder

Maak kennis met de STEAM challengekaarten

Geschreven op vrijdag 10 april 2020

Wil je met jouw klas naast de reguliere vakken ook projectmatig, op school of thuis, aan de slag met Wetenschap & techniek, ontwerpend leren of anders gezegd: met STEAM? Dan zijn de STEAM challenges misschien wat voor jullie!
Lees verder

Terugblik op de IPON 2020

Geschreven op vrijdag 24 januari 2020

Heutink stond samen met Studio Tast op de IPON afgelopen februari. Nog eens teruglezen wat we daar aan STEAM challengekaarten hebben laten zien? Lees het hier.
Lees verder