Predia Kids Headphone HICT2208468

Algemeen

De Predia Kids Headphone is de perfecte koptelefoon voor kinderen vanaf 3 jaar. Veilig, flexibel, sterk, zacht, comfortabel, functioneel, verstelbaar, cool, en het geluid is beperkt tot maximaal 85dB. Voorzien van Share-Port waarmee je koptelefoons op elkaar kunt aansluiten, zodat meerdere kinderen tegelijkertijd het geluid kunnen horen zonder tussenkomst van een splitter. Tevens is de Kids Headphone voorzien van een microfoon in de kabel.

Meegeleverde kabellengte: 1.2mtr 3.5mm Jack/Jack.

Log in of maak een account om uw persoonlijke prijs te zien en/of het artikel te bestellen
 

 

 

Kennis & inspiratie

Aan de slag met stop motion video

Geschreven op maandag 20 november 2017

Zo superstrak als de video's van Aardman Studio, dat gaat lastig worden. Maar kinderen kunnen heel goed uit de voeten met stop motion technieken om filmpjes te maken. In dit artikel vertellen we u wat de belangrijkste punten zijn om rekening mee te houden zodat u deze boeiende werkvorm morgen al in kunt zetten.
Lees verder

Chromebook spiekbrief

Geschreven op dinsdag 26 september 2017

Wilt u het maximale halen uit Chromebooks? Download dan onze spiekbrief voor handige tips in één oogopslag.
Lees verder

G Suite for Education: een elftal mogelijkheden

Geschreven op maandag 18 september 2017

Hebben uw leerlingen en leerkrachten al toegang tot G Suite for Education, de gratis digitale gereedschapskist van Google? Met deze apps, die volledig zijn gebouwd voor samenwerken en interactie, zijn scholen in staat dingen te bereiken die een paar jaar geleden nog ondenkbaar waren. Vandaag bekijken we een aantal mogelijke toepassingen van de verschillende apps binnen G Suite for Education.
Lees verder