HandleGrip | Acer Chrometab 10 | Blauw HICT2196142

Let op: alleen geschikt voor de Acer Chrometab 10.
Algemeen

Kindvriendelijk en schokbestendig. Speciaal ontwikkeld voor kinderen. De Acer HandleGrip Chrometab 10 is gemaakt van supersterke maar lichtgewicht en veilige materiaal. Het grote handvat kan ook worden gebruikt als verticale of horizontale standaard. Verkrijgbaar in meerdere kleuren. Deze HandleGrip is geschikt voor de Acer Chrometab 10 en wordt geleverd in de kleur blauw.

Let op: alleen geschikt voor de Acer Chrometab 10.

Log in of maak een account om uw persoonlijke prijs te zien en/of het artikel te bestellen
 

 

 

Kennis & inspiratie

Aan de slag met stop motion video

Geschreven op maandag 20 november 2017

Zo superstrak als de video's van Aardman Studio, dat gaat lastig worden. Maar kinderen kunnen heel goed uit de voeten met stop motion technieken om filmpjes te maken. In dit artikel vertellen we u wat de belangrijkste punten zijn om rekening mee te houden zodat u deze boeiende werkvorm morgen al in kunt zetten.
Lees verder

Chromebook spiekbrief

Geschreven op dinsdag 26 september 2017

Wilt u het maximale halen uit Chromebooks? Download dan onze spiekbrief voor handige tips in één oogopslag.
Lees verder

G Suite for Education: een elftal mogelijkheden

Geschreven op maandag 18 september 2017

Hebben uw leerlingen en leerkrachten al toegang tot G Suite for Education, de gratis digitale gereedschapskist van Google? Met deze apps, die volledig zijn gebouwd voor samenwerken en interactie, zijn scholen in staat dingen te bereiken die een paar jaar geleden nog ondenkbaar waren. Vandaag bekijken we een aantal mogelijke toepassingen van de verschillende apps binnen G Suite for Education.
Lees verder