Configuratie | per Chromebook HICT2181822

Algemeen

Als u gebruik maakt van MOO (Mijn Omgeving Online) van Heutink ICT en u maakt gebruik van Chrome devicebeheer, dan kunt u de configuratie van uw nieuwe Chromebook laten uitvoeren door onze vakkundige netwerkspecialisten. De prijs van de configuratie is per Chromebook. Heutink ICT voert de configuratie als volgt uit:

  • Aanmelden van de Chromebook op de device beheeromgeving
  • Aanmelden van de Chromebook op het WiFi netwerk van de school
  • Beleidscontrole en de installatie van de gewenste applicaties

Na configuratie sturen wij de Chromebooks af naar de school.

Heeft u vragen over onze configuratieservice, MOO, Chrome devicebeheer of wilt u graag advies? Dan kunt u altijd contact opnemen met de afdeling verkoop van Heutink ICT via telefoonnummer 074-240 46 06. 06.

Log in of maak een account om uw persoonlijke prijs te zien en/of het artikel te bestellen
 

 

 

Kennis & inspiratie

Aan de slag met stop motion video

Geschreven op maandag 20 november 2017

Zo superstrak als de video's van Aardman Studio, dat gaat lastig worden. Maar kinderen kunnen heel goed uit de voeten met stop motion technieken om filmpjes te maken. In dit artikel vertellen we u wat de belangrijkste punten zijn om rekening mee te houden zodat u deze boeiende werkvorm morgen al in kunt zetten.
Lees verder

Chromebook spiekbrief

Geschreven op dinsdag 26 september 2017

Wilt u het maximale halen uit Chromebooks? Download dan onze spiekbrief voor handige tips in één oogopslag.
Lees verder

G Suite for Education: een elftal mogelijkheden

Geschreven op maandag 18 september 2017

Hebben uw leerlingen en leerkrachten al toegang tot G Suite for Education, de gratis digitale gereedschapskist van Google? Met deze apps, die volledig zijn gebouwd voor samenwerken en interactie, zijn scholen in staat dingen te bereiken die een paar jaar geleden nog ondenkbaar waren. Vandaag bekijken we een aantal mogelijke toepassingen van de verschillende apps binnen G Suite for Education.
Lees verder